Palautetta Kaikki kuvaa -kilpailusta 2016

Olemme nähneet paljon vaivaa tehdäksemme Kaikki kuvaa -kilpailusta 2016 mahdollisimman mukavan kokemuksen kaikille osallistujille ja seuraajille ja siksi toivommekin, että voisit täyttää oheisen palautelomakkeen, jotta saisimme parhaiten tiedon siitä, missä onnistuimme ja missä jäi parantamisen varaa. Näin saamme järjestettyä yhä hienomman Kaikki kuvaa -kilpailun 2017!

Lämmin kiitoksemme kaikille kilpailuun osallistuneille ja tukijoukoille!

Nimi:

Ikä:

Paikkakunta:

Sähköposti:

Millä tavalla osallistuit kilpailuun? Valitse kaikki sopivat vaihtoehdot:
Tein elokuvan kilpailuunKaverini/lapseni/oppilaani teki elokuvan kilpailuunOlen ollut aiempina vuosina mukanaEn ehtinyt mukaan, mutta haluan osallistua ensi vuonnaLapseni osallistui kilpailuunTuttuni osallistui kilpailuunKuulin kilpailusta vasta kun se oli päättynytÄänestin yleisön suosikkielokuvaa

Mitä kautta kuulit kilpailusta? Valitse sopivat vaihtoehdot:
huomasin kilpailun netistänäin mainoksen televisiossakuulin koulussa opettajaltakuulin koulussa kaveriltakaveri kertoi muuten vaanvanhemmat kertoivatFacebookistakuulin lapseltanikuulin lapsenlapseltaniluin lehdestä/lehden nettisivuilta uutisensain sähköpostiini tiedotteen kilpailustatiesin Kaikki kuvaa -sivuston jo ennestään (vastaa tässä tapauksessa, miten alunperin kuulit)

Mikä kilpailuelokuvan tekemisessä tai kilpailussa oli hauskinta?

Mikä kilpailuelokuvan tekemisessä tai kilpailussa oli tylsintä tai mikä ei mennyt niin kuin piti?

Asteikolla 1-10, minkä arvosanan annat kilpailun järjestäjille? (1 = ihan surkea kisa, 10 = tosi hyvä!)

Asteikolla 1-10, kuinka korkeatasoisia kilpailun elokuvat mielestäsi olivat? (1 = aika huonoja, 10 = ihan huippuja!)

Mikä oli paras kilpasarja?

Anna palautetta tuPAKKO?-sarjasta (osallistuitko itse, mitä pidit siitä, miten se olisi voinut olla parempi, muita kommentteja?)

Oletko katsonut tutoriaaleja? Mitä hyötyä niistä on ollut? Mitä toivoisit lisää?

Mitä olisimme järjestäjinä voineet tehdä paremmin?

Haluaisitko osallistua Kaikki kuvaa -työpajaan ja tehdä leffan sivustolle?

Aiotko tehdä elokuvan Kaikki kuvaa -kilpailuun 2017?

Miten kilpailua pitäisi kehittää ensi vuodelle? Valitse kaikki väitteet, joista olet samaa mieltä. Voit tarkentaa vastauksiasi seuraavassa kommenttikentässä ja antaa muitakin parannusehdotuksia. Jos esim. säännöt olivat epäselvät, miten niitä voisi selventää?
kilpasarjoja pitäisi olla enemmänkilpasarjoja pitäisi olla vähemmänfinaaliin pitäisi valita enemmän elokuviatämä on hyvä määrä finaalielokuviakilpailu pitäisi järjestää kesäaikaanalkukevät on hyvä ajankohta kilpailulle jatkossakinkilpailun säännöt olivat hyvät ja selkeätkilpailun säännöt jäivät epäselviksielokuvatiedoston lähettämisessä oli ongelmia, jotka johtuivat huonoista ohjeistaelokuvatiedoston lähettämisessä ei ollut ongelmiasivusto on selkeäsivusto on sekava

Muita kommentteja Kaikki kuvaa -kilpailusta 2016:

Haluan, että järjestäjät vastaavat minulle esittämiini kysymyksiin.

Kyllä kiitos, toivoisin yhteydenottoaEi jäänyt kysyttävää. Kiitoksia!