Kaikki kuvaa -kilpailun 2017 finalistit

FIKTIO

DOKUMENTTI

MUSIIKKIVIDEO

HARRASTEVIDEO

Virkamiesporvaristo – Hiihtäjä (Kannus, 14–15v)

NiTo films – Volvoajelua (Loimaa, 13–14v)

Shredders – Kaikki laskee (Helsinki, 15v)

ANIMAATIO

MITÄ VÄLII?

Anna palautetta kilpailuelokuvista

Katsottuasi kilpailuleffoja jätä elokuvan alle kommentteja! Parasta, mitä elokuvantekijä voi saada on rakentava kritiikki, joka auttaa kehittymään jatkossa. Kerro, mikä näkemässäsi leffassa oli hyvää ja mitä voisi vielä parantaa. Ahkerimman palautteenantajan palkitsemme Finnkinon leffalipuilla!

Millainen kisa on ollut?

Kaikki kuvaa -kilpailu on Suomen suurin lapsille ja nuorille suunnattu elokuvakilpailu. Kisaan lähetettiin tänä vuonna huikeat 236 elokuvaa. Kiitos siitä teille!

Aina voi kuitenkin parantaa. Mikä kilpailussa on tänä vuonna ollut hyvää, mikä huonoa? Pitäisikö jotain muuttaa? Oliko jokin epäreilua? Mikä oli hyvää? Kerro se meille täyttämällä kyselylomake! Pääset vaikuttamaan siihen, miten kehitämme kisaa jatkossa!

Kaikki kuvaa -kilpailun 2017 finalistit on julkaistu!

Hurraa! Lämpimät onnittelumme kaikille tämänvuotisille finalisteille. Pääsette katsomaan finalistielokuvia klikkaamalla elokuvan nimeä. Suosittelemme, että käytte katsomassa myös kilpailun finalistien ulkopuolisia elokuvia, sillä siellä on monia timantteja! Kaikki te kilpailuun osallistuneet nuoret elokuvantekijät olette meidän silmissämme voittajia! Olette tehneet oman elokuvan – loistavaa!

Finalistien valitseminen oli tänäkin vuonna äärimmäisen vaikea pala, joka meni kurkkuun, kun hyviä elokuvia oli taas kerran pakko jättää finalistien ulkopuolelle. Kolmen finalistin valitseminen on käsittämättömän vaikeaa, kun loistavia leffoja on paljon enemmän. Tällä kertaa erityisesti dokumentti- ja animaatiosarjassa finaalista karsiutui ulos upeita elokuvia, joita tulemmekin varmasti huomioimaan kunniamaininnoilla gaalan jälkeen.

On jännittävää nähdä, millaiseen järjestykseen kilpailun arvovaltainen tuomaristo tulee kilpailuelokuvat laittamaan. Tommi Korpela (fiktio), Jussi Rautaniemi (dokumentti), Felix Zenger (musavideo), Justimusfilms (harrastevideo), Ami Lindholm (animaatio) ja Kehitysvammaliitto (Mitä välii? -sarja) ovat tiukan paikan edessä ja heidän mietteitään finalisteista pääsette kuulemaan jo ennen gaalaa julkaistavassa tuomariston kommenttivideossa!

Yleisöäänestys

Oletko eri mieltä esikarsintaraadin kanssa? Mikä elokuva on koko kilpailun paras? Nyt on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa. Yleisöllä on mahdollisuus nostaa esiin elokuvia, jotka esikarsintaraati joutui jättämään finaalin ulkopuolelle! Toisaalta, jos paras elokuva mielestänne löytyy finalistien joukosta, sitäkin saa toki äänestää. Yleisöäänestys on nyt auennut ja äänestysaika päättyy sunnuntaina 30.4. klo 16.

Yleisöäänestyksiä on tänäkin vuonna KAKSI: on erikseen pääsarjojen elokuvien yleisöäänestys (palkintona Osmo Mobile / Kypäräkamerat.fi) ja Mitä välii?-sarjan yleisöäänestys (palkintona 100 € / Kehitysvammaliitto).

Voit äänestää myös omaa elokuvaasi, mutta muista että jokainen voi äänestää Yleisön suosikki -äänestyksessä ja Mitä välii? -yleisöäänestyksessä vain kerran. Poistamme tuplaäänet, eli älä yritä huijata.

Kaikki kuvaa -gaala

Kaikki kuvaa -gaala järjestetään tänä vuonna Helsingissä elokuvateatteri Orionissa lauantaina 13.5. Jos elokuvasi valittiin finalistiksi, gaalakutsun pitäisi saapua sähköpostitse perjantaina 21.4. Jos et ole saanut kutsua vielä lauantaina, tarkista ensin roskapostikansio. Jos kutsua ei näy sielläkään, lähetä meille viesti: info[at]amazement.fi.

Vaikka elokuvasi ei olisi finalistien joukossa, saatat silti saada myöhemmin kutsun gaalaan esimerkiksi siksi, että elokuvasi valitaan äänestyksessä yleisön suosikkielokuvaksi! Tässä tapauksessa otamme yhteyttä heti vapun jälkeen 2.5.

Gaalaa ei tänä vuonna taltioida, eli kyseessä on poikkeuksellisen ainutlaatuinen tilaisuus. Jos elokuvaasi ei valittu finalistiksi, mutta haluaisit silti tulla seuraamaan gaalaa, voit ilmoittautua halukkaaksi klikkaamalla allaolevaa nappia. Mikäli saliin jää ylimääräisiä paikkoja, täytämme niitä ilmoittautumisjärjestyksessä. Emme pysty lupaamaan paikalle pääsyä kenellekään finalistin ulkopuoliselle, mutta paikkoja jää todennäköisesti jonkun verran yli. Tämä ilmoittautuminen on sitova, eli ilmoittaudu mukaan vain jos todella haluat. Laitamme sinulle viestiä viimeistään 8.5., jos mahdut mukaan saliin. Jos viestiä ei kuulu, on teatteri valitettavasti täynnä.

juontajat_gaala

Katso kilpailuelokuvia!

Voit katsoa vaikka kaikki kisaan lähetetyt leffat tästä.

Finalistien soittolista

Katso kaikki finalistielokuvat putkeen YouTubessa.