Tilaa lähikoulutus

Verkkokurssimme lisäksi tuotantoyhtiö Amazement järjestää tilauksesta syventäviä lähikoulutuksia ympäri Suomen. Räätälöimme jokaisen koulutuksen tilaajan toiveiden mukaan.

tilaa_taustakuva3

Tämän sivuston avulla olemme halunneet tuoda laadukkaan kamerakynäkoulutuksen maksutta kaikkien Suomen opettajien ulottuville. Mikään verkkokurssi ei kuitenkaan korvaa lähikoulutusta. Tulemme siis tilauksesta kouluttamaan kamerakynän pedagogiikkaa myös paikan päälle.

Voimme järjestää esimerkiksi yhden iltapäivän mittaisen avaavan kamerakynäkoulutuksen koulunne tai päiväkotienne opettajille, jotka voivat jatkaa koulutusta verkossa, tai laajan parin päivän mittaisen kattavan koulutuksen, joka aloittaa nollapisteestä tai syventää sivustolla opittuja taitoja. Tai kaikkea siltä väliltä.

Koulutuksen järjestämisessä kuuntelemme tarkkaan tilaajaa, sillä meille on tärkeää, että koulutus varmasti vastaa osallistujien tarpeisiin. Verkkokurssimme ovat suunnattu peruskoulun ja varhaiskasvatuksen opettajille, mutta lähikoulutuksia järjestämme myös toisen asteen opettajille. Kamerakynästä on moneksi!

Koulutus on parhaimmillaan noin 10-15 hengen kokoisella osallistujaryhmällä, mutta taipuu tarpeen mukaan hyvin joustavasti eri kokoisille ryhmille. Varsinaisen kouluttamisen lisäksi meitä voi tilata vetämään avauksia ja luentoja tai kutsua seminaareihin ja paneelikeskusteluihin aiheen tiimoilta.

Koulutuksen tilaaja voi olla esimerkiksi koulu, alueen koulut tai päiväkodit yhdessä tai kunta (esim. opetus- tai kulttuuritoimi). Kamerakynäkoulutus sopii mainiosti esim. alueelliseksi varhaiskasvatuksen kehittämishankkeeksi. Kouluttajamme asuvat pääkaupunkiseudulla, mutta järjestämme tilauksesta koulutuksia kaikkialla Suomessa.

Tuotantoyhtiö Amazementin kouluttajina toimivat alan kokeneet mediapedagogit ja elokuvakasvattajat, mm. Arttu Haglund, Panu Tuomikko, Emilia Tuovila ja Mikko Toiviainen.

Voit jättää tarjouspyynnön käyttämällä allaolevaa lomaketta tai lähestyä meitä suoraan sähköpostitse osoitteeseen:
info (at) amazement.fi.

5D3_5565
pressi5

Lähetä tarjouspyyntö

Yhteyshenkilön nimi

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Yhteyshenkilön puhelinnumero

Kunta

Oppilaitos tai päiväkoti

Kouluaste
 peruskoulu esiopetus lukio ammattikoulu

Koulutuksen luonne
 koko päivän koulutus puolen päivän koulutus

Toivottu koulutusajankohta

Kerro vapaasti, millaista koulutusta tilaatte ja kenelle:

Yli kolme viikkoa ennen sovittua koulutusajankohtaa koulutuksen voi perua veloituksetta. Alle kolme viikkoa ennen koulutusta veloitamme peruutuksista 50 % sovitusta koulutushinnasta. Viikkoa ennen koulutusta ja sitä myöhemmin perutusta koulutuksesta veloitamme täyden koulutushinnan.