Tilaa koulutus

Verkkokurssimme lisäksi tuotantoyhtiö Amazement järjestää tilauksesta eripituisia lähikoulutuksia ympäri Suomen. Poikkeusolojen myötä olemme nykyään myös kokeneita etäkouluttajia, eli toteutamme mielellämme myös tarpeisiinne soveltuvan etäratkaisun. Räätälöimme jokaisen koulutuksen tilaajan toiveiden mukaan.

otsikko

Tämän sivuston avulla olemme halunneet tuoda laadukkaan kamerakynäkoulutuksen maksutta kaikkien Suomen opettajien ulottuville. Parhainkaan verkkokurssi ei kuitenkaan korvaa lähikoulutusta. Tulemme siis tilauksesta kouluttamaan kamerakynän pedagogiikkaa myös paikan päälle.

Pandemia vaikuttaa yhä arkeemme, joten tarjoamme lähikoulutuksen ohella myös etäkoulutusta. Pandemian kourissa olemme kouliintuneet etäkouluttamisessa niin eteviksi, että suosittelemme lämpimästi myös tätä terveysturvallisinta vaihtoehtoa. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi jo kymmeniä etäkoulutuksia.

Koulutuksen kesto voidaan suunnitella tarpeittenne mukaan. Voimme järjestää esimerkiksi yhden iltapäivän mittaisen perehdytyksen koulujenne tai päiväkotienne opettajille. Kun innostus on herätetty, verkon itseopiskelumateriaalimme toimivat oivallisena jatkona. Toisessa ääripäässä voimme toteuttaa laajan parin päivän mittaisen kattavan koulutuksen, perusteellisen katsauksen kamerakynän pedagogiikan syvään ytimeen. Tavallisin koulutuksemme on kuitenkin yhden kokonaisen koulutuspäivän mittainen paketti, joka antaa jo hyvät eväät asian pariin.

Koulutuksen järjestämisessä kuuntelemme tarkkaan tilaajaa, sillä meille on tärkeää, että koulutus varmasti vastaa osallistujien tarpeisiin. Sivustolla tarjoamme omaa koulutuspolkua perusopetuksen opettajille ja  toista varhaiskasvatukseen, mutta tilauskoulutuksia järjestämme myös toisen asteen opettajille. Koulutusta voidaan räätälöidä myös spesifimmeille kohderyhmille, esim. pelkästään esiopettajille, tietyn aineen yläkoulun opettajille tai vaikka kirjastonhoitajille. Meillä on paljon aiempaa kokemusta myös näistä tarkemmin kohdistetuista koulutuksista. Kamerakynästä on moneksi!

Koulutus on parhaimmillaan noin 10-15 hengen kokoisella osallistujaryhmällä, mutta taipuu tarpeen mukaan hyvin joustavasti eri kokoisille ryhmille. Olemme järjestäneet luentomaisempia tilaisuuksia jopa sadoille kuulijoille ja toisessa ääripäässä lähes yksityisopetusta parille osallistujalle. Varsinaisen kouluttamisen lisäksi meitä voi tilata vetämään avauksia ja luentoja tai kutsua seminaareihin ja paneelikeskusteluihin aiheen tiimoilta.

Koulutuksen tilaaja voi olla esimerkiksi koulu, alueen koulut tai päiväkodit yhdessä tai kunta (esim. opetus-, kasvatus- tai kulttuuritoimi). Kamerakynäkoulutus sopii mainiosti esim. osaksi alueellista varhaiskasvatuksen kehittämishanketta. Kouluttajamme asuvat pääkaupunkiseudulla, mutta järjestämme tilauksesta koulutuksia kaikkialla Suomessa. Veloitamme koulutusmaksun lisäksi kouluttajan matka- ja majoituskulut Helsingistä.

Tuotantoyhtiö Amazementin kouluttajina toimivat kokeneet mediapedagogit ja elokuvakasvattajat, mm. Arttu Haglund, Panu Tuomikko, Emilia Tuovila ja Mikko Toiviainen.

Voit jättää tarjouspyynnön käyttämällä allaolevaa lomaketta tai lähestyä meitä suoraan sähköpostitse osoitteeseen:
info (at) amazement.fi.

Lähetä tarjouspyyntö

  Yhteyshenkilön nimi

  Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

  Yhteyshenkilön puhelinnumero

  Kunta

  Oppilaitos tai päiväkoti

  Kouluaste
  varhaiskasvatusperusopetustoinen aste

  Koulutuksen luonne
  koko päivän koulutuskahden päivän koulutuspuolen päivän koulutus

  Toivottu koulutusajankohta

  Kerro vapaasti, millaista koulutusta tilaatte ja kenelle:

  [recaptcha id:tilaa-koulutus size:compact]

  Yli kolme viikkoa ennen sovittua koulutusajankohtaa koulutuksen voi perua veloituksetta. Alle kolme viikkoa ennen koulutusta veloitamme peruutuksista 50 % sovitusta koulutushinnasta. Viikkoa ennen koulutusta ja sitä myöhemmin perutusta koulutuksesta veloitamme täyden koulutushinnan.