tyopajatarjous3

tyopajatarjous5

tyopajatarjous2

Kaikki kuvaa -työpajat 2018 -hanke

Kaikki kuvaa -sivuston toteuttanut tuotantoyhtiö Amazement järjestää vuonna 2018 valtakunnallisen työpajahankkeen, jossa 8–15-vuotiaille suunnattuja kahden päivän mittaisia elokuvatyöpajoja järjestetään viidellä paikkakunnalla ympäri Suomen. Hanke toteutuu opetus- ja kulttuuriministeriön tuella ja pystymme siksi tarjoamaan pajat poikkeuksellisen edulliseen hintaan.

Oman elokuvan tekeminen on ainutlaatuisella tavalla ryhmätyötaitoja kartuttava ja yhteen hiileen puhaltamista opettava upea elämys, josta valmistunut elokuva jää konkreettiseksi muistoksi, jonka voi elää yhä uudelleen. Työpajan tilaaja voi olla esimerkiksi kulttuuritoimi, nuorisotoimi, koulu tai vanhempainyhdistys. Valintoja tehdessä etusijalle asetamme suurimpien kaupunkien ulkopuoliset toimijat, joille ei niin usein tarjoudu vastaavia tilaisuuksia, mutta otamme hakemuksia vastaan koko Suomesta.

Saamiemme hakemusten pohjalta valitsemme viisi paikkakuntaa, joissa työpajat järjestetään. Pajat toteutetaan toukokuun ja joulukuun välisenä aikana vuonna 2018. Myös kesäkausi on mahdollista aikaa.

Jokainen työpaja räätälöidään yksilöllisesti tilaajan toiveiden mukaan: paja voidaan sovittaa kouluympäristöön, kesäleirille, leirikouluun, viikonloppureissun yhteyteen – melkeinpä mihin tahansa! Pajan sisältöä voidaan suunnitella yhdessä tilaajan kanssa tai vaihtoehtoisesti voimme tulla paikalle valmiin paketin kera.

Tilaaja vastaa tarvittavien tilojen järjestämisestä sekä siitä, että paikasta löytyy videotykki ja äänentoistolaitteet valmiiden elokuvien ensi-iltaa varten.

Täytä allaoleva hakemuslomake. Jos haluat kysyä tarkentavan kysymyksen, lähetä viesti osoitteeseen info[at]amazement.fi.

HAKUAIKA: Otamme hakemuksia vastaan torstaihin 1.3. klo 16:00 asti. Tämän jälkeen käsittelemme hakemukset. Ilmoitamme valinnoista kaikille hakijoille seuraavalla viikolla eli viimeistään 9.3.2018.

Kaikki kuvaa -työpajat 2018

800 €

(norm. 1 800 €)
  • Vetäjinä kaksi kokenutta elokuva-alan ammattilaista
  • Max 20 lasta/nuorta per paja
  • (paja on parhaimmillaan max 15 hengen porukalla)
  • Leffat tehdään pienryhmätyöskentelynä
  • Jokainen pienryhmä tekee oman leffansa
  • Valmiit leffat julkaistaan tällä sivustolla
  • Valmiin leffan saa myös tiedostona itselleen
  • Hinta sisältää kuvauskaluston ja vetäjien matkakulut!
  • Hintaan lisätään alv 24%

Työpajahankkeessa mukana:

Kaikki kuvaa -työpajat 2018 – HAKEMUS

Tilaava taho:

Yhteyshenkilön nimi:

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite:

Lasten/nuorten ikähaitari:

Ryhmän koko:

Työpajan toivottu ajankohta:

Työpajan toissijaisesti toivottu ajankohta:

Pystymme järjestämään työpajan myös yläpuolella esitettyjen toivekuukausien ulkopuolella.

Työpajan järjestämispaikkakunta ja -paikka:

Kerro vapaasti omin sanoin toiveistasi tai tarkenna yllä antamiasi tietoja: