tyopajatarjous3

tyopajatarjous5

tyopajatarjous2

tyopajatarjous

Kaikki kuvaa -työpajat 2015-16 -hanke

Kaikki kuvaa -sivuston toteuttanut tuotantoyhtiö Amazement järjesti syksyllä 2015 ja keväällä 2016 työpajahankkeen, jossa elokuvapajoja vedettiin 6-15 -vuotiaille pienpaikkakunnilla ympäri Suomen. Pajat toteutettiin yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön, Yleisradion sekä Suomen Vanhempainliiton kanssa ja pajat olivat tilattavissa edulliseen tarjoushintaan.

Hankkeen työpajat järjestettiin Pöytyällä, Leppävirralla, Akaassa, Iisalmessa, Lapualla, Eurajoella, Kannonkoskella, Varkaudessa, Karesuvannossa ja Raumalla. Elokuvia on esitetty kevään aikana Yle TV2:n Galaxi-ohjelmassa ja ne julkaistaan Kaikki kuvaa -sivustolla kesän 2016 aikana.

Normaalihintaiset Kaikki kuvaa -työpajat ovat tälläkin hetkellä tilattavissa milloin vain, minne vain!

Oman elokuvan tekeminen on ainutlaatuisella tavalla ryhmätyötaitoja kartuttava ja yhteen hiileen puhaltamista opettava upea elämys, josta valmistunut elokuva jää konkreettiseksi muistoksi, jonka voi elää yhä uudelleen. Työpajan tilaaja voi olla esimerkiksi koulu, järjestö, vanhempainyhdistys tai nuorisotalo, miksei yksityinen ryhmäkin. Etusijalle asetamme suurimpien kaupunkien ulkopuoliset toimijat, joille ei niin usein tarjoudu vastaavia tilaisuuksia, mutta otamme tilauksia vastaan koko Suomesta.

Jokainen työpaja räätälöidään yksilöllisesti tilaajan toiveiden mukaan: paja voidaan sovittaa kouluympäristöön, kesäleirille, leirikouluun, viikonloppureissun yhteyteen – melkeinpä mihin tahansa! Pajan sisältö voidaan suunnitella yhdessä tilaajan kanssa tai vaihtoehtoisesti voimme tulla paikalle valmiin paketin kera.

Voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info [ at ] amazement.fi tai siirtyä oheisesta linkistä täyttämään tarjouspyyntölomakkeen.

Työpajahankkeessa mukana: