Fiktiotutoriaalit

Esimerkkielokuva ”Sara”

Tässä se on – Patsen ja Empun oma leffa, ”Sara”! Katsottuasi sen voit tutustua allaolevissa videotutoriaaleissa siihen, miten elokuva tehtiin – aina ideoinnista valmiin leffan julkaisuun.

Videon lisäksi muuta mielenkiintoista tietoa jokaisesta elokuvan tekovaiheesta löytyy kunkin tutoriaalin omalta sivulta. Pääset niille seuraamalla kunkin videon päältä löytyviä linkkejä tai milloin vain sivuston ylälaidan navigaatiopalkista.

Tästä klikkaamalla voit katsoa esimerkkielokuvan ja kaikki fiktiotutoriaalit yhteen putkeen YouTubessa.

HUOM. Sivuston tutoriaalit ovat yksityishenkilöiden vapaasti käytettävissä epäkaupallisiin tarkoituksiin, esim. opetustyössä. Materiaalin hyödyntäminen kaupallisessa toiminnassa (esim. maksullisissa työpajoissa) ilman Amazementin kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

Näissä tutoriaaleissa Patse ja Emppu tekivät perinteisen tarinallisen näytelmäelokuvan. Elokuvaa voi kuitenkin lähestyä tosi monella eri tavalla. Käy ihmeessä tutustumassa myös dokkareihin, musavideoihin, harrastevideoihin ja animaatioihin!

Lisäksi voit tutustua tarkemmin ohjaamiseen ja tuottamiseen sekä näyttelemiseen ja itseilmaisuun.

6 kommenttia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>