Kaikki kuvaa -sivuston tuottaneelta tuotantoyhtiö Amazementilta voi tilata syventäviä elokuvanteon työpajapaketteja. Työpajat on suunnattu joko suoraan nuorille tai viestintää opettaville.

Nuorille suunnatuissa työpajoissa tehdään oma elokuva alusta loppuun. Suosittelemme alaikärajaksi työpajaan osallistuville yhdeksää vuotta – ylärajaa ei oikeastaan ole. Olemme vetäneet elokuvatyöpajoja myös opettajien pikkujouluissa. Pajamme voidaan siis sovittaa hyvinkin monenlaisiin ympäristöihin koulusta nuorisotaloon tai vaikkapa leirikoulun ohjelmanumeroksi.

Kasvattajille suunnatussa koulutuksessa käydään läpi elokuvanteon eri vaiheiden opettaminen ja tehdään myös oma elokuva. Työpajaan voivat osallistua esimerkiksi opettajat, mediakasvattajat ja nuorisotyöntekijät.

Elokuvatyöpajojen lisäksi tarjoamme myös konkreettista opettajankoulutusta. Opettajille maksuton Kaikki kuvaa EDU -verkkokoulutus tuo videokameran monipuoliseksi työvälineeksi minkä tahansa aineen oppitunnille millä tahansa luokka-asteella. EDU-koulutuksissa ei ole kyse elokuvaprojektista vaan uudesta mielekkäästä työkalusta tavallisille oppitunneille, monilukutaidosta ja tvt:stä uuden OPS:n edellyttämällä tavalla. Kaikki kuvaa -hankkeen tunnuslause on mukana: elokuvakasvatuksesta tulee näin helppoa ja hauskaa.

Kaikki työpajat ja koulutukset räätälöidään toiveiden mukaan ja jos teillä on oma projekti, jota haluatte viedä eteenpäin työpajan muodossa, se käy hyvin. Tarvittaessa myös kahta päivää pidemmät, entistäkin syvällisemmät työpajajaksot onnistuvat. Sisällöstä ja painopisteistä voidaan keskustella etukäteen. Järjestämme työpajoja ympäri maan, Lappia myöten.

Työpajoja tulevat vetämään kokeneet mediakasvattajat, -pedagogit ja elokuvantekijät. Työpajojen pohjamateriaalina käytetään toisinaan Kaikki kuvaa -sivustolta tuttuja videotutoriaaleja.

Jätä tarjouspyyntö

Räätälöimme jokaisen työpajan tilaajan toiveiden mukaan. Kerro meille suunnitelmistasi ja jätä tarjouspyyntö.

Työpajaelokuvat

Olemme järjestäneet työpajoja ympäri Suomea vuodesta 2013 lähtien. Koulujen lisäksi työpajoja on pidetty Parasta lapsille ry:n -kesäleirillä, Helsingin Annantalolla, sekä yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön, Yleisradion ja Suomen Vanhempainliiton kanssa.

Sen lisäksi, että valmiit elokuvat jäävät työpajoille osallistuneille mukavaksi muistoksi, julkaisemme kaikki elokuvat myös sivustollamme. Alta löydät joulukuussa 2015 Lapualla Kaikki kuvaa -työpajassa tehdyn elokuvan ”Kohtalon kukka”, sekä making of -videon kyseisen elokuvan teosta.

Kaikki työpajaelokuvat

Klikkaamalla oheista linkkiä pääset katsomaan kaikkia työpajoillamme tehtyjä elokuvia.

Elokuva: Kohtalon kukka

Näin elokuva tehtiin

Esimerkkejä työpajapaketeista

Allaolevat esimerkkihinnat koskevat lapsille ja nuorille vedettäviä työpajoja. Kysy tarjousta koulutuksesta kasvattajille: info (at) amazement.fi

Yhden päivän paja

800 €

(kahdella vetäjällä 1200 €)
 • max 8 tuntia
 • ryhmä jaetaan kolmeen osaan
 • jokainen ryhmä tekee oman elokuvansa
 • valmiiden elokuvien toimitus tiedostoina

Kahden päivän paja

1 200 €

(kahdella vetäjällä 1 900 €)
 • max 16 tuntia
 • ryhmä jaetaan kolmeen osaan
 • jokainen ryhmä tekee oman elokuvansa
 • valmiiden elokuvien toimitus tiedostoina

Työpaja kesäleirillä

1 800 €

(kahdella vetäjällä* 2 800 €)
 • 3 leiripäivää
 • ryhmä jaetaan kolmeen osaan
 • jokainen ryhmä tekee oman elokuvansa
 • valmiiden elokuvien toimitus tiedostoina ja DVD:llä
 • *2 vetäjän työpajoissa muistoksi laadukas valokuvagalleria elokuvien tekemisestä

Koulun elokuvaprojekti

2 600 €

(ei sis. kuvauskalustoa)
 • järjestämme avajaistilaisuuden koko koululle
 • luokat kuvaavat itse omat elokuvansa
 • järjestämme koululla kaksi leikkauspäivää oppilaiden kanssa
 • viimeistelemme elokuvat toiveiden mukaan
 • valmiiden elokuvien toimitus tiedostoina ja DVD:llä
Huom. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella veloitetaan lisäksi matka- ja majoituskustannukset sekä päivärahat. Yhden vetäjän työpajat on tarkoitettu max 15 hengen ryhmille. Kaikki työpajapaketit sisältävät kuvauskaluston ja tarvittavat laitteistot lukuunottamatta valkokangasta ja videotykkiä (ellei toisin mainita). Oheiset esimerkit ovat suuntaa antavia, kaikki työpajat räätälöidään aina tapauskohtaisesti tilaajan toiveiden mukaan.Huom. Yli kolme viikkoa ennen sovittua työpajan ajankohtaa pajan voi perua veloituksetta. Alle kolme viikkoa ennen pajaa perutuista pajoista veloitamme 50 % sovitusta hinnasta. Viikkoa ennen pajaa ja sitä myöhemmin perutusta pajasta veloitamme täyden hinnan.