Kaikki kuvaa -kilpailu 2013

kk_kilpailu_kartta_finalistitKaikki kuvaa -kilpailu on 9-15 -vuotiaille tarkoitettu elokuvantekokilpailu. Leffaporukoilla ympäri Suomen oli 7.1. – 8.2.2013 aikaa tehdä oma elokuva ja lähettää se kisaan mukaan. Kilpailun säännöt voit lukea tästä.

Suosio oli suurta: kilpailuun lähetettiin yhteensä huikeat 88 elokuvaa! Kilpailun valtakunnallisuus käy ilmi oheisesta kartasta. Klikkaa sitä, niin näet paremmin, mistäpäin elokuvia lähetettiin. Finalistit on merkitty karttaan oranssilla.

Emppu ja Patse katsoivat sivuston tuottajien Artun ja Vesan kanssa kaikki elokuvat läpi tiistaina 12.2. ja suorittivat esikarsinnan. Finalistinäytös järjestettiin myöhemmin. Katso sivun alalaidasta Empun ja Patsen kommentit kilpailuun lähetetyistä elokuvista!

Kisan kymmenen parasta elokuvaa pääsevät finaaliin ja esitykseen MTV3:n Katsomo-palvelussa. Muut kilpailuun hyväksytyt elokuvat julkaistaan Kaikki kuvaa -sivustolla. Kilpailun päätyttyä sivustolle saa lähettää lisää omia elokuvia!

Katso tästä mahtava palkintojenjakovideo:

Tuomarit

Kilpailuun lähetetyistä leffoista parhaat valitsi elokuva-alan ammattilaisista koostuva arvovaltainen raati, johon kuuluivat:

  • Mari Rantasila (Risto Räppääjä -elokuvien ohjaaja)
  • Taneli Mustonen (Ella ja kaverit -elokuvan ohjaaja)
  • Freja Teijonsalo (Ella ja kaverit -elokuvan pääosanesittäjä)

Katso tästä Patsen ja Empun kommentit kilpailuelokuvista:

Esimerkkielokuva ”Uusi leipä”

Parasta lapsille ry:n järjestämällä viikonloppuleirillä ensimmäinen lapsiryhmä pääsi kokeilemaan Kaikki kuvaa -sivustoa. Viisi kymmenvuotiasta teki oman elokuvansa ”Uusi leipä” kahdeksassa tunnissa ilman ulkopuolista ohjausta. Katso leffa, tsekkaa miten se tehtiin – ja sitten on sinun vuorosi!

Valmis elokuva: Näin elokuva tehtiin:

 

Katsomo Kelaamo Uneton48 Ella ja kaverit