Kaikki kuvaa -kilpailun 2015 finalistit ja voittajat

jeee

Onnea voittajille ja kiitos kaikille kisaan osallistuneille!

Tässä ne ovat – Kaikki kuvaa -kilpailun 2015 voittajat! Lämpimät onnittelumme kaikille voittajille, mutta myös finalisteille ja kaikille muille kilpailuun osallistuneille – olette tehneet mahtavia, omaperäisiä elokuvia!

Kilpailun taso on todella kova. Kaikissa sarjoissa kärkikolmikon valitseminen oli todella, todella vaikeaa, voittajasta puhumattakaan. Raati kävi pitkiä keskusteluja. Monen elokuvan kohdalla oli harmillisen pienestä kiinni, ettei jokin toinen elokuva päässyt finaaliin. Finalisteja olisi hyvin voinut valita paljon enemmänkin, mutta tällä kertaa säännöt olivat sellaiset, että raja piti vetää kolmeen.

Palkintojenjako

Tampereella Ylen studioilla maanantaina 27.4. järjestetty Kaikki kuvaa -gaala on nyt esitetty TV2:lla ja katsottavissa Yle Areenasta. Käy ihmeessä katsomassa huikea gaalalähetys. Kaikkia palkintoja ei kuitenkaan jaettu gaalassa – esim. kunniamaininnat ratkevat vasta nyt, tältä sivulta! Palkinnot postitetaan voittajille viikon 19 aikana.

Yleisöäänestys

Yleisöäänestykseen saapui yhteensä hurjat 1 938 ääntä! Voittajasta käytiin kiihkeä kamppailu aina viime metreille asti. Tässä kaikki 25 ääntä tai enemmän saaneet elokuvat:

 1. Kittikset – Lapsi on lapsi (L.O.L.) – 147 ääntä
 2. Metsokankaan koulu – Älä pelaa liian pitkään – 131 ääntä
 3. Putaan koulun ilmaisutaito – Haista home – 119 ääntä
 4. Linnea – Voitto, taito, tahto – 104 ääntä
 5. Vinolippis – Kesäräppi & Craptacular Productions – Marketta – 90 ääntä
 6. Bataatti Films – Yksinäiset – 66 ääntä
 7. Iltis Käppärä – Käppärän Iltiksessä kummittelee – 64 ääntä
 8. Lakarin koulun 6A – Ennakkoluuloja – 59 ääntä
 9. Oekles Studio – Koripallopäivä – 58 ääntä
 10. Miss Nobody – Elämän aallokossa – 57 ääntä
 11. Kiana – Superkarkki – 54 ääntä
 12. The Sub-Zero Films – Alone – 50 ääntä
 13. Tiistain Multimedia – Maijamäki vastaa: YouTube – 45 ääntä
 14. Mutakino – Our Way & FilmSun – Summa – 38 ääntä
 15. Parhaat kaverit – Suurryöstö & Kyvelö Productions – Meidän harrastuksia – 34 ääntä
 16. Seikkailevat serkukset – Kadonneiden pipojen arvoitus & Team Kuja-kuja – Oopperaetana osallistuu laulukisoihin – 28 ääntä
 17. HomeStudios – Hyvä ilma kullan kallis – 27 ääntä
 18. VR Productions – Vailla vaihtoehtoa – 26 ääntä
 19. MeAnonyymit – Päivän erikoinen – 25 ääntä

Millainen kisa ensi vuonna?

Kaikki kuvaa -kilpailu 2015 oli suositumpi kuin koskaan. Kilpailuun lähetettiin huikeat 280 elokuvaa eli moninkertaisesti enemmän kuin aiempina vuosina! Te olette siis tehneet Kaikki kuvaa -kilpailusta Suomen suurimman lasten ja nuorten elokuvakilpailun. Mahtavaa!

Haluamme järjestää Kaikki kuvaa -kilpailun myös ensi vuonna. Mutta millainen siitä pitäisi tulla? Pitäisikö jotain muuttaa? Oliko jokin epäreilua? Mikä oli hyvää? Kerro se meille täyttämällä kyselylomake! Pääset vaikuttamaan siihen, millainen ensi vuoden kisasta tulee!

Anna palautetta kilpailuelokuvista

Katsottuasi kilpailuelokuvia jätä elokuvan sivun alle palautetta tekijöille. Se on paras palkinto, jonka tekijälle voit antaa. Myös Amazementin esikarsintaraadin palaute kaikista kilpailuelokuvista julkaistaan noin viikon kuluessa kilpailun päättymisestä elokuvien omilla sivuilla.

Valokuvia Kaikki kuvaa -gaalasta

Valokuvaaja Teemu Salminen otti kuvia Kaikki kuvaa -gaalassa. Julkaisemme lähipäivinä Facebook-sivullamme kuvia gaalan tunnelmasta. Tykkää Facebook-sivustamme, niin näet kuvat ja muutkin Kaikki kuvaa -uutiset feedissäsi ensimmäisten joukossa.

juontajat_gaala

Katso kilpailuelokuvia!

Voit katsoa vaikka kaikki kisaan lähetetyt leffat tästä.

Finalistien soittolista

Katso kaikki finalistielokuvat putkeen YouTubessa.

Finalistit Areenassa

Finalisteihin voit tutustua myös Yle Areenassa.