Ilmoittautuminen Kaikki kuvaa -kilpailuun 2024

Oletko saanut oman kilpailuleffasi valmiiksi ja haluat lähettää sen kisaan? Mahtavaa, onneksi olkoon! Täytä ensin oheinen ilmoittautumislomake, sen jälkeen voit siirtyä lähettämään valmiin elokuvatiedostosi. Halutessasi voit myös postittaa elokuvan meille.

Ennen elokuvan lähettämistä

Varmistathan ennen elokuvan lähettämistä, että elokuvasi on kilpailusääntöjen mukainen, etenkin että elokuvassasi ei ole käytetty tekijänoikeudella suojattua musiikkia (Huom! Et voi myöskään itse laulaa/soittaa tunnettua kappaletta) ja sinulla on kaikilta elokuvassasi esiintyviltä lupa lähettää elokuva sivustolle.

Netistä ainoastaan Incompetech.comista ladattu musiikki hyväksytään poikkeuksetta kilpailuelokuvissa. Jos haluat käyttää muuta netistä ladattua musiikkia, sinun on kysyttävä jokaiseen biisiin erikseen lupa kilpailun järjestäjältä (lähetä sähköpostia osoitteeseen info [at] amazement.fi). Itse tehty tai ystävältä/vanhemmalta tms. saatu musiikki käy myös, mikäli kukaan musiikin tekemiseen osallistuneista ei ole Teoston jäsen.

Tarkista myös, että elokuvan lopputeksteissä olet maininnut oikeassa järjestyksessä jokaisen käyttämäsi biisin nimen ja esittäjän, säveltäjän, sanoittajan ja sovittajan. Incompetech.com-sivustolta ladattujen kappaleiden osalta kaikkiin tekijätietoihin kirjataan ”Kevin MacLeod”. Myös tässä tapauksessa kaikki käytetyt kappaleet on nimettävä esiintymisjärjestyksessä.

Kun elokuva lähetetään Kaikki kuvaa -kilpailuun, tuotantoyhtiö Amazementille luovutetaan elokuvan esitys- ja levitysoikeudet. Ilmoittautumislomakkeessa nimetty huoltaja sitoutuu tähän ja vastaa samalla kaikkien muiden elokuvassa esiintyvien alaikäisten huoltajien sitoutumisesta asiaan.

Amazement voi esittää sivustolle lähetettyjä elokuvia tai niiden osia Kaikki kuvaa –sivustolla, muilla hallinnoimillaan sivustoilla, eri tapahtumissa tai työpajoissa, markkinoinnissaan ja mainonnassaan. Amazementilla on myös oikeus siirtää tai myydä näitä oikeuksia eteenpäin kolmansille osapuolille. Huomioi, että elokuvat jäävät sivustolle katsottavaksi myös kilpailun jälkeen.

Elokuvan lähettäminen kilpailuun tapahtuu seuraavasti:

  • ENSIN Täytä oheinen ilmoittautumislomake. Kun lomake on oikein täytetty ja olet painanut lähetä-nappia, sivu ilmoittaa lomake lähetettiin onnistuneesti.

Tämän jälkeen voit lähettää elokuvatiedoston meille joko sähköisesti tai postitse:

  1. SÄHKÖISESTI: Seuraa sivun alalaidan ohjeita elokuvatiedoston lähettämiseksi.
  2. POSTITSE: Lähetä elokuvatiedostosi muistitikulla tai DVD:llä (huom. tiedostona datalevyllä) allaolevaan osoitteeseen. Muistitikun tai DVD:n on saavuttava järjestäjille viimeistään tiistaina 2.4.2024.

Kaikki kuvaa -kilpailu 2024
AP Haglund Oy / Amazement
Fredrikinkatu 33 B, 3. krs
00120 Helsinki

HUOM. Pelkkä elokuvatiedosto ei riitä – ilman vastaanotettua ilmoittautumislomaketta elokuvasi ei ole mukana kilpailussa.

HUOM. Kuittaamme jokaisen vastaanotetun elokuvan sähköpostitse, kun elokuva on tarkastettu. Jos et ole saanut kuittausta muutaman päivän sisällä, ota yhteyttä: info [at] amazement.fi.

Kaikki kuvaa -kilpailussa tekninen toteutus ei ole arvosteluperuste, sisältö on tärkein. On toki hyvä, jos pystyt lähettämään elokuvasi meille yhtä laadukkaana versiona kuin se näkyy omalla koneellasi. Näillä export-asetuksilla saat luotua elokuvatiedoston optimaalisessa formaatissa:

  • Video: 4K (3840 x 2160 pikseliä) tai FullHD (1920 x 1080 pikseliä), ruutunopeus 25 fps
  • Ääni: Stereo (2.0), 16 bit, 48 kHz
  • Codec: H.264 + AAC. MP4/MOV container
  • Bitrate alle 30 MB/s

Jos et ymmärrä näistä mitään, se ei haittaa. Riittää että toimitat valmiin elokuvatiedostosi meille. ÄLÄ kuitenkaan lähetä meille leikkausohjelman työskentelytiedostoa, sillä se aukeaa ainoastaan oman koneesi leikkausohjelmassa – ei meillä. Luo siis elokuvastasi erillinen elokuvatiedosto ja lähetä se meille.

Elokuvatiedoston lähettäminen

Jos mahdollista, nimeä elokuvatiedostosi elokuvan nimen mukaan (esim. Mutanttihirvion_kosto.mp4).

Lähetä valmis elokuvatiedostosi meille osoitteeseen info [at] amazement.fi mieluiten käyttämällä FileTransferia, jolloin lähetettävän tiedoston maksimikoko on 6 gigatavua ja latauslinkki toimii pidempään, mikä on kätevämpää meille, kun käsittelemme saapuneita elokuvia useilla eri laitteilla viikkojen ajan. Voit myös käyttää WeTransferia, jolloin maksimikoko on 2 gigatavua ja latauslinkki toimii viikon. Jos se vanhentuu, saatamme joutua pyytämään sinua lähettämään tiedoston uudelleen. Käytä siis ensisijaisesti FileTransferia.

Vaihtoehtoisesti voit myös luoda jaetun kansion Google Drivessa, OneDrivessa tai Dropboxissa ja jakaa latauslinkin meille. Tämä on kuitenkin riski: jos näiden palvelujen käytössä tulee ongelmia, emme saa linkkejä auki tms., siinä voi käydä hassusti. Suosittelemme siis vahvasti ensisijaisesti FileTransferia ja toissijaisesti WeTransferia.

Muista kirjoittaa viestikenttään:

TEKIJÄRYHMÄN NIMI, KILPAILUSARJA ja ELOKUVAN NIMI.

Eli esimerkiksi:
Virolahden Vilmaajat, 8-15, Mutanttihirviön kosto

Huom. molemmat lähetyspalvelut ovat englanninkielisiä, mutta hyvin helppokäyttöisiä. Lähetysohjeet kuvina alla.