Ilmoittautuminen Kaikki kuvaa -kilpailuun 2020

Oletko saanut oman kilpailuleffasi valmiiksi ja haluat lähettää sen kisaan? Mahtavaa, onneksi olkoon! Täytä ensin oheinen ilmoittautumislomake, sen jälkeen voit siirtyä Kelaamoon lähettämään valmiin elokuvatiedostosi. Halutessasi voit myös postittaa elokuvan meille.

Ennen elokuvan lähettämistä

Varmistathan ennen elokuvan lähettämistä, että elokuvasi on kilpailusääntöjen mukainen, etenkin että elokuvassasi ei ole käytetty tekijänoikeudella suojattua musiikkia (Huom! Et voi myöskään itse laulaa/soittaa tunnettua kappaletta) ja sinulla on kaikilta elokuvassasi esiintyviltä lupa lähettää elokuva sivustolle.

Netistä ainoastaan Incompetech.comista ladattu musiikki hyväksytään poikkeuksetta kilpailuelokuvissa. Jos haluat käyttää muuta netistä ladattua musiikkia, sinun on kysyttävä jokaiseen biisiin erikseen lupa kilpailun järjestäjältä (lähetä sähköpostia osoitteeseen info [at] amazement.fi). Itse tehty tai ystävältä/vanhemmalta tms. saatu musiikki käy myös, mikäli kukaan musiikin tekemiseen osallistuneista ei ole Teoston jäsen.

Tarkista myös, että elokuvan lopputeksteissä olet maininnut oikeassa järjestyksessä jokaisen käyttämäsi biisin nimen ja esittäjän, säveltäjän, sanoittajan ja sovittajan. Incompetech.com-sivustolta ladattujen kappaleiden osalta kaikkiin tekijätietoihin kirjataan ”Kevin MacLeod”. Myös tässä tapauksessa kaikki käytetyt kappaleet on nimettävä esiintymisjärjestyksessä.

Kun elokuva lähetetään Kaikki kuvaa -kilpailuun, tuotantoyhtiö Amazementille luovutetaan elokuvan esitys- ja levitysoikeudet. Ilmoittautumislomakkeessa nimetty huoltaja sitoutuu tähän ja vastaa samalla kaikkien muiden elokuvassa esiintyvien alaikäisten huoltajien sitoutumisesta asiaan.

Amazement voi esittää sivustolle lähetettyjä elokuvia tai niiden osia Kaikki kuvaa –sivustolla, muilla hallinnoimillaan sivustoilla, eri tapahtumissa tai työpajoissa, markkinoinnissaan ja mainonnassaan. Amazementilla on myös oikeus siirtää tai myydä näitä oikeuksia eteenpäin kolmansille osapuolille. Huomioi, että elokuvat jäävät sivustolle katsottavaksi myös kilpailun jälkeen. Tämän lisäksi luovutat Koulukino ry:lle lähettämäsi elokuvan esitysoikeudet Kelaamo-palvelussa.

Elokuvan lähettäminen kilpailuun tapahtuu seuraavasti:

  • Täytä oheinen ilmoittautumislomake. Kun lomake on oikein täytetty ja olet painanut lähetä-nappia, sivu ilmoittaa lomake lähetettiin onnistuneesti.

Tämän jälkeen voit lähettää elokuvatiedoston meille joko sähköisesti tai postitse:

  1. SÄHKÖISESTI: Siirry sivun alalaidan ”Siirry Kelaamoon” -painikkeesta Kelaamon Kaikki kuvaa -sivulle, jossa voit lähettää elokuvatiedoston.
  2. POSTITSE: Lähetä elokuvatiedostosi muistitikulla tai DVD:llä (huom. tiedostona datalevyllä) allaolevaan osoitteeseen. Muistitikun tai DVD:n on saavuttava järjestäjille viimeistään maanantaina 13.4., koska viimeinen kilpailupäivä on tiistai, jolloin posti ei kulje.

Kaikki kuvaa -kilpailu 2020
AP Haglund Oy / Amazement
Fredrikinkatu 33 B, 3. krs
00120 Helsinki

HUOM. Ilman vastaanotettua ilmoittautumislomaketta elokuvasi ei ole mukana kilpailussa.

HUOM. Kuittaamme jokaisen vastaanotetun elokuvan sähköpostitse, kun elokuva on tarkastettu. Jos et ole saanut kuittausta muutaman päivän sisällä, ota yhteyttä: info [at] amazement.fi.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuminen päättyi tiistaina 14.4. klo 17:00. Kiitoksia kaikille osallistuneille!