Palautetta sivuston ylläpidolle

Suunnittelemme paraikaa uutta materiaalia sivustolle. Toivomme, että juuri sinä kerrot meille, millaisia asioita ja materiaaleja toivoisit jatkossa näkeväsi Kaikki kuvaa -sivustolla. Miten sivustoa voisi parantaa?

Odotamme palautetta kaikilta sivuston käyttäjiltä – niin nuorilta elokuvantekijöiltä kuin opettajilta ja nuorisotyöntekijöiltäkin. Kehitetään sivustosta yhdessä niin hyvä kuin mahdollista! Täyttämällä viereisen lomakkeen voit vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

  Nimi:

  Ikä:

  Paikkakunta:

  Sähköposti:

  Miten käytät sivustoa? Valitse kaikki sopivat vaihtoehdot:
  Haluan oppia lisää elokuvanteostaLähetän omia leffojani sivustolleKäytän sivustoa apuna opetuksessaniOlen ollut mukana Kaikki kuvaa -työpajassaOsallistuin kilpailuun 2017Olen osallistunut kisaan aiempina vuosinaOlen kilpailuun osallistuneen sukulainen/kaveri

  Kommentteja Kaikki kuvaa -kilpailusta 2022:

  Mitä hyötyä sivustosta on sinulle ollut? Kerro vapaasti kokemuksistasi:

  Mistä aiheista toivoisit seuraavaksi tutoriaaleja?

  Muita kehitysehdotuksia tai terveisiä ylläpidolle:

  2 kommenttia

  • Jaana kirjoitti:
   06.11.2017 08:39 Kommentoi

   Mikä on vuoden 2018 Kaikki kuvaa -kisan aikataulu? Tahtoisin oppilaiden kanssa osallistua kilpaan jälleen, mutta parina vuotena aikataulutus ei ole täsmännyt. Nyt haluaisin suunnitella kevään ohjelman ”oikein”. Kuitenkaan en löydä kisa-aikataulua mistään. Milloin kevään kisa alkaa? Milloin leffat pitää olla valmiit?

   • Kaikki kuvaa kirjoitti:
    10.11.2017 09:44 Kommentoi

    Hei Jaana! Kaikki kuvaa -kilpailu on vuodesta 2015 lähtien aina järjestetty niin, että kilpailuaika on alkanut helmikuun alusta ja päättynyt maaliskuun loppuun. Vuoden 2018 kilpailun aikataulu julkistetaan tammikuun aikana – kilpailusäännöt ja kilpailusivu aukeaa kilpailun alkaessa 1.2.

  Kommentoi

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>