Eräänä päivänä koululuokkaan saapuu uusi oppilas. Sen jälkeen alkaa tapahtua kummia…

Elokuva toteutettiin Helsingissä Puistolanraitin ala-asteella järjestetyssä Kaikki kuvaa -työpajassa marras-joulukuussa 2013.

Kaikki kuvaa -kilpailun 2013 finalistielokuva Frelda on saanut jatkoa:

Myös ”Frelda 2 – Tili tasan” on 1920-luvun Suomeen sijoittuva historiallinen draama. Elokuvassa kaksi piikaa, Fredriikka ja Hulda, elävät rauhallista syksyä talossaan noin puoli vuotta kasakoiden hyökkäyksen jälkeen. Elämä ei jatkukaan samaa rauhallista rataansa kun siskokset ryöstetään. Täysin ilman rahaa tai arvotavaroita tyhjän päälle jäätyään heidän on saatava töitä. Ja Hulda saakin, mutta onko kyseessä se ihan paras mahdollinen ja turvallisin työpaikka? Kaiken tämän jälkeen Hulda ja Fredriikka voivat enää vain haaveilla rauhallisesta elämästä.

Amanda ja Julia ovat parhaita kavereita. He menevät metsään, mutta mitä siellä tapahtuu? Katso niin saat tietää.

Amanda ja Julia ovat parhaita kavereita. He menevät metsään, mutta mitä siellä tapahtuu? Katso niin saat tietää.

Vuonna 1947 neuvostoliittolaiset tekivät viruksen, joka tarttui tiedemieheen. Hänen kohtalonsa on epäselvä. Viruksen uskottiin tuhoutuneen, mutta…

Elokuva toteutettiin osana Kaikki kuvaa -elokuvatyöpajaa Parasta lapsille ry:n kesäleirillä 30.7.-1.8.2013.

Hajunsa takia kiusattu poika alkaa saippuavarkaaksi pestäkseen itsensä putipuhtaaksi. Elokuva toteutettiin osana Kaikki kuvaa -elokuvatyöpajaa Parasta lapsille ry:n kesäleirillä 30.7.-1.8.2013.

 

Pariskunta kokee elämänsä yllätyksen, kun kotiapulaisen paikkaa hakeekin vaarallinen vampyyriduo. Elokuva toteutettiin osana Kaikki kuvaa -elokuvatyöpajaa Parasta lapsille ry:n kesäleirillä 30.7.-1.8.2013.

Ensimmäisenä leiripäivänä sängyn alta löytyy ruumis. Ohjaajan tullessa paikalle on ruumis kuitenkin kadonnut. Poliisit kutsutaan tutkimaan hämärää tapausta. Elokuva toteutettiin osana Kaikki kuvaa -elokuvatyöpajaa Parasta lapsille ry:n kesäleirillä 23.-25.7.2013.

Poika kertoo kavereilleen traumaattisesta kokemuksestaan, jossa tappajaorava otti hänet unessa haltuunsa ja sai tekemään julmuuksia. Elokuva toteutettiin osana Kaikki kuvaa -elokuvatyöpajaa Parasta lapsille ry:n kesäleirillä 23.-25.7.2013.

Olipa kerran tyttö, joka lähti eräälle leirille. Muut leiriläiset kiusasivat häntä. Eräänä päivänä tyttö ei enää jaksanut syrjintää, vaan päätti karata metsään. Tyttöä yritettiin etsiä, mutta turhaan. Häntä ei enää koskaan löydetty. Elokuva toteutettiin osana Kaikki kuvaa -elokuvatyöpajaa Parasta lapsille ry:n kesäleirillä 8.-10.7.2013

Vanhan legendan mukaan Ilpo tappoi kerran itsensä ja jos Ilpon nykyään näkee jossain, se koituu kohtaloksi. Elokuva toteutettiin osana Kaikki kuvaa -elokuvatyöpajaa Parasta lapsille ry:n kesäleirillä 8.-10.7.2013.