Palautetta sivuston ylläpidolle

Suunnittelemme paraikaa uutta materiaalia sivustolle. Toivomme, että juuri sinä kerrot meille, millaisia asioita ja materiaaleja toivoisit jatkossa näkeväsi Kaikki kuvaa -sivustolla. Miten sivustoa voisi parantaa?

Odotamme palautetta kaikilta sivuston käyttäjiltä – niin nuorilta elokuvantekijöiltä kuin opettajilta ja nuorisotyöntekijöiltäkin. Kehitetään sivustosta yhdessä niin hyvä kuin mahdollista! Täyttämällä viereisen lomakkeen voit vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Nimi:

Ikä:

Paikkakunta:

Sähköposti:

Miten käytät sivustoa? Valitse kaikki sopivat vaihtoehdot:
Haluan oppia lisää elokuvanteostaLähetän omia leffojani sivustolleKäytän sivustoa apuna opetuksessaniOlen ollut mukana Kaikki kuvaa -työpajassaOsallistuin kilpailuun 2015Olen osallistunut kisaan aiempina vuosinaOlen kilpailuun osallistuneen sukulainen/kaveri

Kommentteja Kaikki kuvaa -kilpailusta 2015:

Mitä hyötyä sivustosta on sinulle ollut? Kerro vapaasti kokemuksistasi:

Mistä aiheista toivoisit seuraavaksi tutoriaaleja?

Muita kehitysehdotuksia tai terveisiä ylläpidolle:

2 kommenttia

 • Jaana kirjoitti:
  06.11.2017 08:39 Kommentoi

  Mikä on vuoden 2018 Kaikki kuvaa -kisan aikataulu? Tahtoisin oppilaiden kanssa osallistua kilpaan jälleen, mutta parina vuotena aikataulutus ei ole täsmännyt. Nyt haluaisin suunnitella kevään ohjelman ”oikein”. Kuitenkaan en löydä kisa-aikataulua mistään. Milloin kevään kisa alkaa? Milloin leffat pitää olla valmiit?

  • Kaikki kuvaa kirjoitti:
   10.11.2017 09:44 Kommentoi

   Hei Jaana! Kaikki kuvaa -kilpailu on vuodesta 2015 lähtien aina järjestetty niin, että kilpailuaika on alkanut helmikuun alusta ja päättynyt maaliskuun loppuun, MUTTA vuoden 2018 kilpailun aikataulua ei ole vielä julkistettu siksi, että etsimme yhä uutta pääyhteistyökumppania. Ilman pääyhteistyökumppania kilpailun järjestäminen ei onnistu. Pidetään peukkuja!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>