AJH Productions – AJHorrible – Feeling Numb (3:44)

Korona-aika sai minut tuntemaan itseni yksinäiseksi ja täysin tyhjäksi. Kaikki ahdisti ja koin että olen ahtaasti jumissa neljän seinän sisällä. Kyseessä on oma tekemä kappale.

Miten elokuva käsittelee mielenterveyttä: Lyyrisesti biisi keskittyy ajatuksiin ja olemuksiin siitä miltä tuntui olla lockdownissa/karanteenissa ja kuinka se vaikutti minuun psyykkisesti. Visuaalisesti elokuvassa pyritään myös korostamaan yksinäisyyden oloa ja tunnetta siitä kuinka jumissa pienessä huoneessa tuntuu olla kaiken tämän keskellä. Tämä osoitetaan lukuisilla otoksilla päähenkilöstä istumassa tai makaamassa jossakin nurkassa. Muutamia vihjauksia itsetuhoisuuteen voi myös tulkita useastikin esiintyvien sytkärien ja ylipäätään tulen takia. (itse aktiahan elokuvassa ei näytetä)

Paikkakunta: Hämeenlinna

Tekijät:
Antti Honko, 18 (näyttelijä, ohjaaja, kuvaaja, äänisuunnittelija, leikkaaja, käsikirjoittaja, puvustaja/maskeeraaja)

Kamera: Puhelin, Logitech c922 Pro Stream WebCam

Leikkausohjelma: HitFilm Express

Muuta tietoa elokuvasta / huomioitavaa: Elokuva on tarkoituksellisesti skaalattu 4:3 formaattiin saadakseni sen näyttämään vanhalta, VHS kameralla kuvatulta.

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>