Azalea Productions – Kauneus ei ole pysyvää (1:50)

Taidemaalari maalaa Dorianin muotokuvan, joka pitää sisällään Dorianin synnit.

Kilpailun pääteeman MEDIA huomioiminen elokuvassa: Elokuvassa Dorian Grayn tarinaa tarkastellaan uudesta näkökulmasta, inspiroituneena Oscar Wilden klassikosta Dorian Grayn muotokuva. Media on läsnä tarinassa monin eri tavoin, heijastellen nyky-yhteiskunnan paineita ja vaikutuksia.

Päähenkilö Dorian on kietoutunut omaan ulkonäköönsä ja hedonistiseen elämäntyyliinsä, mikä resonoi nykyisen median luomiin kauneusihanteisiin ja ulkonäköpaineisiin. Samalla elokuva kaivautuu syvemmälle, paljastaen kuinka digitaalinen maailma vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen ja arvoihin. Ruudun takaa elämisen seuraukset jäävät usein huomaamatta, ja ihmiset voivat kadottaa yhteyden todellisuuteen ja toisiinsa.

Dorianin valintojen ja tekojen seuraukset ovat karu muistutus siitä, miten media voi ohjata meitä kohti turmiota, kun antaudumme pinnallisille houkutuksille. Kuvaukset Dorianin synneistä ja niiden heijastumisesta muotokuvassa symboloivat elokuvan keskeistä teemaa: ulkokuoren takana piilevää pimeyttä ja sisäisen moraalin rappiota.

Elokuvan tavoitteena on herättää katsojat pohtimaan omaa suhdettaan mediaan ja sen luomiin ihanteisiin, sekä muistuttaa meitä siitä, että todellinen kauneus ja arvo löytyvät syvemmältä kuin pelkästään ulkoisista seikoista.

Paikkakunta: Pori

Tekijät:
Amanda Salonen, 18 (ohjaaja, käsikirjoittaja, kuvaaja, leikkaaja, äänisuunnittelija)
Annika Salonen, 21 (näyttelijä)

Kamera: Google Pixel 6a

Leikkausohjelma: CapCut

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>