C-Men B Team: Munia, kanoja ja muutama vesiperä (4:59)

Kaksi hajamielistä voroa on valmiina suorittamaan elämänsä suurimman/ensimmäisen ryöstön. Nämä Hollywoodin värjäämät vesselit kokevat monta vastoinkäymistä matkallaan rikollisten hierarkian huipulle.

Kaikki kuvaa -kilpailun 2015 esikarsintaraadin palaute:

Luontevaa näyttelijäntyötä ja juoni etenee hyvin. Kameran liikkeissä on hienoja kuvallisia ratkaisuja ja voiceover toimii hyvin. Samoin on huumorin laita – elokuva tavoittaa hyvin esikuvansa tyylin. Tulevaisuudessa kannattaa kuvata vielä enemmän kuvakulmia, niin leikkauksella saa rytmitettyä kerrontaa. Myös äänitykseen kannattaa panostaa, jotta repliikeistä saisi paremmin selvää. Elokuvassa on myös tiivistämisen varaa, on selkeämpää miettiä, voiko joitakin kokonaisia kuvia tai jopa kohtauksia leikata pois sen sijaan, että yrittäisi mahduttaa nopeutuskuvan avulla kaikkea mahdollista mukaan viiden minuutin aikarajaan.

Paikkakunta: Joensuu

Tekijät:
Miika Moilanen, 15 (ohjaaja, harmaapipoinen rosvo, käsikirjoittaja, editoija)
Julius Eronen, 15 (mustapipoinen rosvo)
Ossi Nikkonen, 15 (kuvaaja, äänittäjä ja pizzapoika)

Kamera: Canon PowerShot A4000 IS

Ohjelmistot: Windows Liven elokuvatyökalu

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

1 kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>