HeinäHatut – Liian tärkeä kaveri(na) (4:46)

Pihlan, Ronjan ja Eemilin välit joutuvat koetukselle, kun yksi heistä on ihastunut, toinen liian suurisuinen ja kolmas puun ja kuoren välissä.

Ystävyys: Elokuvassamme ystävyys näkyy kahdella tavalla. Pihla ja Eemil ovat parhaita kavereita, mutta kun Eemilille selviää, että Pihla on ihastunut häneen, muuttuu heidän välinsä vaivaantuneiksi. Pihla ei kuitenkaan halua uhrata heidän ystävyyttään tunteille, vaan koittaa parhaansa mukaan korjata tilannetta. Eemil on pettynyt, sillä hän luuli, että he voisivat Pihlan kanssa olla vain kavereita, ilman mitään ylimääräisiä monimutkaisuuksia ja nyt, kun tilanne on muuttunut, hän ei tiedä miten tulisi toimia. Lopulta he kuitenkin luottavat siihen, että kaikki kyllä järjestyy ja vielä joskus he osaavat olla niin kuin ennenkin.

Pihlan ja Ronjan ystävyyttä koetellaan, kun Ronja möläyttää Eemilille, että Pihla on ihastunut Eemiliin. Pihlan ja Eemilin välillä on vaikeuksia ja Pihla syyttää niistä Ronjaa, joka epätoivoisesti yrittää saada Pihlan anteeksiantoa. Lopulta Pihla kuitenkin ymmärtää, ettei Ronja tehnyt sitä tahallaan, vaan hän on luonnostaan suurisuu, ja että hän ei selviä ilman ystäviään.

Paikkakunta: Tervola

Tekijät:
Lilja Holma, 15 (näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja, puvustaja/maskeeraaja)
Anna Siivola, 14 (ohjaaja, leikkaaja, käsikirjoittaja, muu avustaja)
Alisa Hooli, 15 (ohjaaja, leikkaaja, käsikirjoittaja, muu avustaja)
Emilia Ranta, 15 (ohjaaja, leikkaaja, käsikirjoittaja, muu avustaja)
Tuuli Alamikkotervo
Johan Alaollitervo
Jamie Nuorala
Eetu Kauppi
Eeli-Pekka Vaara
Vilma Niemelä
Jade Nuorala

Kamera: Canon EOS 1300D

Leikkausohjelma: Windows Elokuvatyökalu

Muuta tietoa elokuvasta / huomioitavaa: Kyseisessä leikkausohjelmassa oli äänen kanssa ongelmia, eli aina kun elokuva avattiin, oli ääni niin sanotusti vaihtanut paikkaa. Elokuva on lähetetty niin, että ääni ja kuva täsmäävät, mutta kun se seuraavan kerran avataan, niin saattavat ne mennä eri tahtia. Pahoittelut siitä.

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>