Juntit – Valinta (2:54)

Seurataan Emman, savuttoman tytön päivää, mihin kuuluu tupakkaan riippuvaiset kaverit, jotka koittavat painostaa Emmaakin polttamaan. Ohessa huomataan myös tupakoinnin haittoja kavereiden kautta. Voiko Emmakin sortua?

Paikkakunta: Kuhmo

Kaikki kuvaa -kilpailun 2016 esikarsintaraadin palaute:

Kaunis ja runollinen tubettamistyylinen elokuva vakavasta aiheesta. Hienoja tunnelmallisia kuvia ja hyvää leikkausta. Elokuva on hyvin lähellä seurantadokumenttia, jossa seurattava kohde on dokumentaristi itse.
Kuten elokuvan lopussa todetaankin, niin jokainen tekee itse omat valintansa. Myös elokuvan tekeminen on valintojen tekemistä; minkälainen käsikirjoitus, missä aiotaan kuvata, mitä päätetään kuvata, ja mitä kuvia niistä lopulta käyttää, minkälaista musiikkia käytetään jne. Tekijät ovat onnistuneet omissa valinnoissaan elokuvan (ja myös tupakoinnin) suhteen erinomaisesti, sillä kokonaisuus on hyvin onnistunut. Hyvin valittu kepeä musiikki tekee elokuvasta helposti seurattavan ja kuvat sekä kohtaukset soljuvat miellyttävästi eteenpäin.
Pääosan näyttelijä osoittaa omalla esimerkillään ja päättäväisyydellään, että jos luottaa itseensä tarpeeksi, kaikki on mahdollista. Hienoa!

Tekijät:
Kiia Seilonen, 17 (Näyttelijä, editoija, käsikirjoittaja, kuvaaja)
Christina Piirainen, 17 (Näyttelijä, käsikirjoittaja)
Sami Heikkinen, 18 (Näyttelijä)

Kamera: Canon G10, Canon eos 600D, Huawei Honor 7-kännykkäkamera

Ohjelmistot: Windows Live elokuvatyökalu

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

1 kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>