Klani productions – Tien päällä (2:04)

Eero on juuri ylittänyt Suomen rajan, mukanaan iso lasti nuuskaa. Tilanne alkaa näyttää kuitenkin vakavalta, kun jokin auto seuraa häntä.

Paikkakunta: Lieto

Kaikki kuvaa -kilpailun 2016 esikarsintaraadin palaute:

Elokuvassa on onnistuttu luomaan täydellinen tilanne, jossa katsojan mielenkiinto saadaan pysymään valppaana ja pulssi kiihtymään. Hyvä esimerkki siitä, että mainioon lyhytelokuvaan riittää yksi hyvin tehty kohtaus, sekä siitä, että hyvällä näyttelijän työllä, äänimaailmalla ja kuvauksella (eli lyhyesti sanottuna hyvällä ohjauksella) saadaan luotua tunnelma, että takana oleva auto uhkaa päähenkilöämme, vaikka ”todellisuudessa” sehän saattoi vaan olla satunnainen autoilija.
Näyttelijät ovat vähäeleisyydessään todella uskottavia ja dialogi antaa katsojille juuri tarvittavan verran informaatiota. Elokuvan äänimaailma on todella taidokkaasti rakennettu. Alun ja lopun ”siritysäänet” vievät katsojan jonnekin mystiseen ja jännittävään todellisuuteen. Ajamisen äänet lopun jarrutuksineen on rakennettu hyvin. Kokonaisuudessaan erittäin hienoa jälkeä!

Tekijät:
Verneri Kankaanpää, 16 (Käsikirjoitus, ohjaus ja kuvaus)
Riku Savolainen, 17 (Pääosa näyttelijä)
Veeti Eskola, 16 (Valaisu)

Kamera: Canon 750D

Ohjelmistot: Adobe Premiere CC

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

1 kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>