Lasten työryhmä – Tuu mukaan! (2:17)

Tuu mukaan -musavideo kertoo yhdessä leikkimisestä ja toimimisesta. Ketään ei saa jättää yksin tai kiusata. Erilaisuus on rikkautta!

Yhdenvertaisuus: Yhdenvertaisuus ilmenee videollamme sillä tavoin, että jokainen lapsi on yhtä arvokas ja tulee ottaa mukaan yhteisiin leikkeihin ja peleihin. Lisäksi yhdenvertaisuus toteutui videon tekemisessä niin, että jokainen osallistui musavideon eri työvaiheisiin oman kiinnostuksensa ja taitojensa mukaan. Jokaisen työpanosta arvostettiin.

Paikkakunta: Oulu

Tekijät:
Kaakkurin koulun pienryhmät: 1-3 erityisryhmä, 1-2 pienryhmä ja 3-4 pienryhmä, 8-11 (näyttelijä, ohjaaja, kuvaaja, äänittäjä, leikkaaja, käsikirjoittaja, puvustaja/maskeeraaja, muu avustaja)

Kamera: iPad

Leikkausohjelma: Movie maker, iMovie

Muuta tietoa elokuvasta / huomioitavaa: Musavideo on lasten sanoittama, sovittama, laulama, näyttelemä, ideoima, kuvaama ja osittain editoima. Aikuiset ovat avustaneet säveltämällä laulun ja säestämällä melodian sekä videon teknisessä työstämisessä. Rummuissa on yksi lapsista. Koulun musiikinopettaja on avustanut äänityksessä ja levytyksessä.

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>