Lisena Films: Dokumenttiprojekti Paranormaali (4:19)

Heikkisen perhe on havainnut paranormaaleja kokemuksia kodissaan. Dokumentissa päästään tutkimaan heidän arkeaan yliluonnollisten tapahtumien keskellä. Mitä heidän kodissaan todella tapahtuu?

Kaikki kuvaa -kilpailun 2015 esikarsintaraadin palaute:

Edellisen vuoden musavideosarjan finalistiryhmä Lisena Films osallistui 2015 dokumenttielokuvalla – kiitokset uudesta aluevaltauksesta! Kuvakerronta on komeaa, haastattelujen kuvitus on hyvin mietitty ja pieniä nopeita hauskoja leikkauksia viljellään laajalti. Esiintyjät vetävät todella hyvin, mutta kun kyse on dokumentista – tai oikeastaan mokumentista – pienieleisempi näyttelijäntyö saattaisi sopia tähän paremmin. Tarina kulkee luontevasti eteenpäin ja sitä on helppo seurata. On loistava ratkaisu, ettei katsojalle alussa näytetä, mitä todella tapahtuu: se herättää hyvin kysymyksiä, mikä on todellista ja mikä ei. Lopun paljastus jää ehkä hieman köykäiseksi pitkään pohjustukseen nähden, ratkaisu olisi ehkä voinut olla vielä ”suurempi”. Teknisesti todella taitava elokuva.

Paikkakunta: Norinkylä

Tekijät:
Linnea Virtanen, 14 (näyttelijä, ohjaaja, kuvaaja)
Selina Tuomisto, 13 (näyttelijä, muokkaaja, kuvaaja)

Kamera: Canon Legria HFR506

Ohjelmistot: Windows Movie Maker

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>