Met-tiimi – Et ole yksin (4:58)

Seurataan opettajaa ja kahta opiskelijaa jotka kohtaavat koulussa päivän aikana tietämättä toistensa päänsisäisistä ajatuksista ja tunteista.

Miten elokuva käsittelee mielenterveyttä: Näytämme kuinka paha olo voi ilmetä monin tavoin ja se ei ole läheskään aina ulkopuolisille helposti huomattavissa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että itse olisi ainoa, joka käy kyseisiä tunteita läpi tai että ne kestäisivät ikuisesti. Elokuvan nimi ”Et ole yksin” viittaa juuri siihen, että vaikka elämä tuntuisi vaikealta, aina on tukea ja ihmisiä ympärillä – vaikka ei siltä tuntuisikaan.

Paikkakunta: Helsinki

Tekijät:
Heta H., 19 (käsikirjoittaja, puvustaja/maskeeraaja, muu avustaja)
Verna O., 16 (ohjaaja, käsikirjoittaja, puvustaja/maskeeraaja)
Luca K., 16 (kuvaaja, äänittäjä, leikkaaja)
Jemina S., 17 (näyttelijä)
Ricardo M., 17 (näyttelijä)
Oskari V., 16 (näyttelijä, ohjaaja)
Emmi V., käsikirjoittaja, kuvaaja (17), Nermin A., animaatio (18), Rikhard H., muu avustaja (16),  Justus M., muu avustaja (16), Beyza Y., muu avustaja (18)

Kamera: Canon 250D ja BlackMagic Pocket 4K

Leikkausohjelma: Adobe Premiere Pro

Muuta tietoa elokuvasta / huomioitavaa: Äänityssysteemin vuoksi monta kohtausta jouduttiin kuvaamaan uudestaan tai jopa käsikirjoittamaan erilailla.

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>