Oma-Teatteri – Yksinäinen Albert (4:41)

Yksinäinen Albert saa eriskummallisen tapahtumaketjun seurauksena joukon ihailijoita, mutta huomaa pian, että pinnallinen suosio ja ystävyys eivät ole sama asia.

Ystävyys: Elokuvassa pohditaan (huumorin kautta), millaista on suosittuna oleminen ja miten se eroaa oikeasta ystävyydestä. Elokuvassa päähenkilö Albert oivaltaa yhden elämässään vaikuttaneen hahmon (Pyhimys) olevan uskollisempi ja oikeampi ystävä, kuin muoti-ilmiöitä seuraava kovisjengi. Jopa Pyhimys jää elokuvassa yksin, kun häneen uskova Albert ei enää kuuntele häntä. Lopulta pitkäaikainen ystävyys voittaa hetken hurman.

Paikkakunta: Juupajoki

Tekijät:
Roosa Loponen, 14 (näyttelijä, ohjaaja, kuvaaja, leikkaaja, käsikirjoittaja)
Tuomas Loponen, 14 (näyttelijä, kuvaaja, leikkaaja, käsikirjoittaja)
Jimi Paavola, 15 (näyttelijä, kuvaaja, leikkaaja, käsikirjoittaja)
Ella Seppälä, 13 (näyttelijä, kuvaaja, leikkaaja, käsikirjoittaja)
Mico Palomäki, 13 (näyttelijä)
Jaakko Särkinen, 13 (näyttelijä)

Kamera: Canon Legria HF R306

Leikkausohjelma: Adobe Premiere Elements

Muuta tietoa elokuvasta / huomioitavaa: Nuoret toteuttivat elokuvan kokonaan itsenäisesti käsikirjoituksesta kuvaukseen ja leikkaukseen. Ryhmästä valittiin yksi ohjaaja, ja käsikirjoitukseen, kuvaukseen ja leikkaukseen osallistui neljän hengen ryhmä, kaksi nuorta pyydettiin mukaan täydentämään näyttelijäkaartia. Käytännön asioissa apuna ja eri vaiheissa opastamassa oli Juupajoen lasten ja nuorten Oma-Teatterin ohjaaja Henna Ruostila ja leikkauksessa ym. jälkitöissä tekijöitä opettamassa kunnan kerho-ohjaaja Jukka Ruostila. Koulukeskuksen henkilökuntaa ja oppilaita oli avustajina, kun yksi kuvauspäivä tehtiin koulupäivän aikana (heitä ei mainittu nimeltä, joukko oli niin suuri ja vain taustalla).

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>