Aki Särkiniemi – Perhot (1:32)

Perhoharrastelija tekee kaksi erilaista perhoa, jotka joen varrella ovat samanarvoisia.

Yhdenvertaisuus/vammaisuus: Vaikka perhot ovat erilaisia, ei kala niiden eroa tunnista vaan nappaa nälkäisenä kumpaakin. Perhot ovat yhdenvertaisia nälkäisen kalan silmissä huolimatta siitä, minkä muotoisia tai värisiä ne ovat. Vammaisuus ei paista lyhärissä selkeästi mutta viimeisessä kuvassa voi huomata, että toinen perho on vähän rohjoisempi kuin toinen – mutta tämäkään ei haittaa – kun perhon heittää oikean kiven juurelle niin kala nappaa oli kyseessä sitten kumpi perho tahansa.

Paikkakunta: Helsinki

Tekijät:
Aki Särkiniemi, 19 (näyttelijä, ohjaaja, kuvaaja, äänittäjä, leikkaaja, käsikirjoittaja)

Kamera: Canon 70D ja 50mm f1.8 objektiivi

Leikkausohjelma: Vegas Pro 14

Muuta tietoa elokuvasta / huomioitavaa: Lyhärin perho on aivan kamala, teen oikeasti parempia perhoja. Halusin vain selventää sen.

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

1 kommentti

  • Tumppi kirjoitti:
    24.04.2017 08:53 Kommentoi

    Hienosti toteutettu. Elokuvan filtteri (oletettavasti käytetty) tai ainakin värimaailma sopi tähän. Ihan ei saanut kiinni miten tämä liittyy Mitä välii? -sarjaan ennen kun luki elokuvan kuvauksen. Mielummin olisin laittanut elokuvan ehkä harrastevideo -sarjaan. Muuten hyvin toteutettu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>