Studio EvilCalf – Annatapiolainen (3:16)

Piendokumentti yläasteelaisesta opiskelija tytöstä, joka käy koulua 200km päästä kotoaan sisäoppilaitoksessa, hyvien ystävien,opintojen ja kokemuksien perässä. Minkälaista tälläinen arki on asua sisäoppilaitoksessa?

Ystävyys: Mainitsin piendokumentissa lyhyesti asuntola elämästäni ja että oleellinen osa arkeani on vapaa -ajan vietto niin ulkona, harrastuksissa ja kavereiden kanssa. En sitä ystävyyttä hirveästi painottanut videossani, tiedän, mutta tosiaan ystävyys ilmeni jollakin tapaa myös viimeisessä salakuvaus klipissä, jonka kuvaaja-avustajani, sekä hyvänä ystävänäni tunnettu henkilö kuvasi. Ilmaisin mielestäni ystävyyden todella ohuesti, mutta se on jokatapauksessa mainittu.

Paikkakunta: Pälkäne

Tekijät:
Johanna Ollilainen, 15 (näyttelijä, ohjaaja, kuvaaja, äänittäjä, leikkaaja, käsikirjoittaja)
Eedi Seppä, 15 (näyttelijä, kuvaaja)

Kamera: Panasonic HC-V520

Leikkausohjelma: Movavi (Ps. watermark keskellä videota pilas 7h editointi työni)

Muuta tietoa elokuvasta / huomioitavaa: Kuvasin pätkiä valtaosin yksin kouluviikkojen välissä ilmasta huolimatta. Hauskaa on ollut kuvailla kilpailuun, sillä kysyin (ja sain) paljon apua kouluni henkilökunnalta videon tekoa varten, mutta luultavasti video ei tule mitä luultavammin pääsemään pitkälle jatkoon editorin watermark -tempun takia. Tämä oli itselleni enesimmäinen kerta kuvata ja editoida videota, joten laatu saattaa hieman olla nuhteellista. Käytin paljon aikaa ja motivaatiota videon työstämiseksi ja ongelman ilmettyä (watermark), yritin työstää uutta videota eri ohjelmalla, mutta aika loppui kesken. Toivottavasti silti pidätte videosta!

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

1 kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>