THL Films – Blind Ice (2:47)

Poika on ollut sokea yli vuoden ja hänen suurin unelmansa on, että hän saisi luistella taas vaikka hän ei mitään näe. Yhtenä päivänä hänen isoveljensä ottaa hänet mukaan jäähalliin kokeilemaan luistelemista, mutta kun he tulevat paikalle niin vahtimestari sanoo että se on liian vaarallista. Veljekset pettyvät ja alkavat lähteä pois. Mutta sitten isoveljelle tulee idea, että he piileskelevät jäähallissa kunnes vahtimestari lähtee pois. Kun vahtimestari vihdoin lähtee menemään, veljekset tulevat esiin piilopaikastaan ja sitten sokean pojan unelma toteutuu.

Yhdenvertaisuus/vammaisuus: Yhdenvertaisuus ilmenee sillä tavalla että sokean pojan isoveli uskoo että hänen veljensä saisi toteuttaa unelmansa vaikka hän on sokea ja vahtimestari sanoo että se on liian vaarallista. Vammaisuus on että poika on sokea.

Paikkakunta: Parainen

Tekijät:
Tomas Laurén, 17 (näyttelijä, ohjaaja, kuvaaja, leikkaaja, käsikirjoittaja)
Simon Laurén, 13 (näyttelijä, kuvaaja, äänittäjä)
Jonatan Rönnholm, 16 (näyttelijä, kuvaaja, muu avustaja)

Kamera: Honor 7 puhelin kamera

Leikkausohjelma: Windows Movie Maker

Muuta tietoa elokuvasta / huomioitavaa: Meillä ei ollut statiivia käytössä joten kuva tärisee vähän muutamissa kohtauksissa, mutta ajateltiin että se vain lisää draamafiilistä kun on ”elävä kamera”. Elokuva on mustavalkoinen koska se lisää draamatunnelmaa, ja teksti on englanniksi koska sen pitää olla viesti koko maailmalle, että ei ole välii vaikka on vammaisuus.

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

2 kommenttia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>