Liilop Films: Tuomion pizzalähetti (3:02)

Mitä tahansa nörtähtävä poika Arto-Rainer on sitten tehnytkin, ainakaan ei tilannut epäilyttävää pizzaa Scheissenbergerin leipomolta. Miten käy, kun pizzalähetti koputtaa ovella?

Paikkakunta: Mikkeli

Tekijät:
Topias U., 12 (Arto-Rainer, kuvaaja 1, ”ohjaaja”, editoija, käsikirjoitus)
Iiro P., kuvaushetkellä 10 (pizzalähetti, kuvaaja 2)

Kamera: Koulun kautta lainattu

Ohjelmistot: After Effects, Premiere Pro, Apple Final Cut Pro X

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

6 kommenttia

 • Tiitus kirjoitti:
  18.02.2013 09:42 Kommentoi

  Olen itsekin kokeillu joskus tuota Adobe After Effectsiä ja se on kyllä tosi hyvä ohjelma tehosteiden tekemiseen. Efektit olivat huolella tehtyjä ja leffa oli muutenkin mukavan omaperäinen. Jatkakaa samaan malliin!

 • Siri Sytelä kirjoitti:
  21.02.2013 07:48 Kommentoi

  Upean vauhdikas elokuva! Efektit olivat taidokkaita ja siivittivät elokuvan juonenkerrontaa tasaisesti. Elokuva oli hyvin hauska ja viihdyttävä. Näyttelijätyö sujui pojilta mallikkaasti ja pizzakin näytti ”houkuttelevalta” :DD Pizzalähetin ulkonäköön oli selvästi panostettu ja se loi hahmoon omanlaistaan koomisuutta. Liiallista efektien käyttöä voisi silti hieman jatkossa hillitä. Olisin toivonut näkeväni elokuvanne jopa finaalissa.

 • Aino kirjoitti:
  22.02.2013 09:41 Kommentoi

  Tosi hauska! Tehosteet oli hienoja.

 • Satu kirjoitti:
  28.02.2013 10:02 Kommentoi

  Oikein hauska lyhäri ja pojat ovat tosi mainioita! Juoni etenee mutkattomasti ja kuvakulmat ovat onnistuneita. Olisitte ansainneet finaalipaikan, ehdottomasti! Hienoa pojat!

 • Annika kirjoitti:
  03.03.2013 10:49 Kommentoi

  Kuvaus oli toteutettu hyvin ja tehosteet olivat kivoja. Elokuva oli myös hauska eikä liian pitkä. Hyvä! 🙂

 • Roosa kirjoitti:
  03.03.2013 07:11 Kommentoi

  Elokuvassa ääniefektit oli tosi hienot ja juoni hyvä. Loistavat silmät, jotka sai pizzan palamaan oli tosi upea keksintö. Elokuva oli tosi hyvä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>