Äänestä kilpailun parasta elokuvaa!

Kaikki kilpailuun lähetetyt elokuvat ovat vihdoin katsottavissa sivustolla. Samalla avaamme yleisöäänestyksen, jossa jokainen sivulla vierailija voi äänestää suosikkiaan. Lemppariaan ei tarvitse valita finalistien joukosta, vaan kaikki kilpailuun hyväksytyt elokuvat ovat mukana tässä taistossa. Ryhmän omaakin elokuvaa saa äänestää, mutta pyydämme jokaiselle äänelle pienen perustelun.

Yleisöäänestyksen voittajaryhmä saa palkinnoksi ilmaisen osallistumisoikeuden toukokuussa järjestettävään Uneton48-elokuvantekokilpailuun, jossa oma leffa pitää tehdä alusta loppuun kahdessa vuorokaudessa! Palkitsemme myös sivuston vierailijoiden joukosta elokuvien ahkerimman kommentoijan. Kiinnitämme huomiota enemmän kommenttien sisältöön kuin niiden määrään.

Kun olet arvostelemassa elokuvaa, sen yksinkertainen huonoksi lyttääminen tai parhaaksi hehkuttaminen ei vielä kerro kommentin lukijalle paljoa. Kannattaa aina jollain tavalla perustella mielipiteensä, silloin muut saavat siitä enemmän irti.

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

5 kommenttia

 • Nina kirjoitti:
  21.02.2013 05:31 Kommentoi

  Originelli, hauska hahmo ja sutkia näyttelemistä. Tyylittelevä toteutus brechtiläisine väliteksteineen. Hyvä kuvaus, mahtava huumoripläjäys! 🙂

  • Kaikki kuvaa kirjoitti:
   21.02.2013 05:37 Kommentoi

   Hei Nina, kiitos kivasta palautteesta, mutta osoita se vielä tämän uutisen sijaan oikean elokuvan kohdalle. 🙂

 • Tiitus kirjoitti:
  21.02.2013 06:19 Kommentoi

  Millos tää äänestysaika päättyy ja voittaja valitaan?

  • Kaikki kuvaa kirjoitti:
   21.02.2013 08:14 Kommentoi

   Äänestysaikaa on perjantaihin 8.3. saakka. Kilpailun kaikki palkittavat julkistetaan sunnuntaina 10.3.

 • Orvo kirjoitti:
  28.02.2013 07:05 Kommentoi

  Äänestysvaihtoehdoissa en löytänyt ”Mummon mystistä rasiaa”. Liekö ”Salaperäinen esine” ko. elokuva?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>