Elokuvan lähettämisestä kilpailuun viime hetkellä

Hei kaikille! Kaikki kuvaa -kilpailuun on tätä kirjoittaessa ilmoitettu jo 48 elokuvaa ympäri Suomen – mahtavaa!

Säännöissä ilmoitettu kilpailun viimeinen osallistumisajankohta on huomenna 8.2. klo 16. Kaikki tähän mennessä ilmoittautumislomakkeen meille lähettäneet elokuvat osallistuvat kilpailuun. Itse elokuvatiedoston tulee olla Kelaamossa perjantaina klo 23:59 mennessä, samoin perjantain postileimalla lähtevät postitse toimitettavat elokuvat hyväksytään mukaan. Kunkin osallistuvan elokuvan ilmoittautumislomake tulee joka tapauksessa olla täytetty Kaikki kuvaa -sivuilla klo 16 mennessä.

Huomiselle on odotettavissa pientä ruuhkaa. Kelaamo-palvelussa elokuvien lähettämiseen on varattu yksittäinen käyttäjätunnus ”starttikisa”. Tunnukselle voi olla samanaikaisesti kirjautuneena useampi henkilö ja useampi henkilö voi lähettää elokuvatiedostoaan Kelaamoon samaan aikaan, mutta yksittäisen elokuvan tietoja voi Kelaamon infolomakkeeseen kirjata vain yksi kerrallaan. Tästä syystä mahdollisissa samanaikaisissa kirjautumissa saattaa esiintyä häiriöitä. Juuri tästä syystä jatkamme tiedoston lähetysaikaa vuorokauden loppuun.

Jos elokuvatiedoston lähettämisessä ilmenee vaikeuksia, ottakaa yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@amazement.fi, niin selvitämme asiaa yhdessä.

P.S. Meille on lähetetty kilpailuun edelleen myös elokuvia, joissa on mukana tekijänoikeudella suojattua musiikkia. Tällaisia elokuvia emme valitettavasti voi hyväksyä mukaan kilpailuun.

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>