Huomioita starttikisan säännöistä

Kuten Kaikki kuvaa -kilpailun säännöissä mainitaan, kisaan osallistuvat elokuvat tulee toteuttaa kilpailuaikana eli aikavälillä 7.1. – 8.2.2013. Toteuttamisella tarkoitetaan elokuvan suunnittelua, kuvaamista ja leikkaamista, mutta ei musiikin säveltämistä tai ääniefektien äänitystä.

Mikäli elokuvasta näkee, että elokuva on kuvattu kilpailuajan ulkopuolella, emme valitettavasti voi hyväksyä elokuvaa mukaan kilpailuun. Näin ikävästi on käynyt parin kilpailuun jo lähetetyn elokuvan kohdalla.

Kilpailuelokuvassa VOI käyttää netin rojaltivapaista palveluista ladattua musiikkia tai ääniefektejä, joita sivuston äänisuunnittelututoriaalissakin esitellään. Niinpä yhtä hyvin myös itse sävellettyä, ennen kilpailuaikaakin valmistunutta musiikkia voi elokuvassa käyttää, riippumatta siitä, onko sitä aiemmin julkaistu netissä. Tärkeää on, että musiikin käyttämiseen on lupa, eikä käytä tekijänoikeudella suojattua musiikkia. Suosittelemmekin ilmoittamaan lopputeksteissä, mistä musiikki on peräisin.

Kun lähetätte elokuvanne meille netin kautta, kirjautukaa Kelaamoon tunnuksella starttikisa@gmail.com ja salasanalla kisaelokuvat. Älkää siis luoko omaa käyttäjätunnusta.

Jos jokin seikka mietityttää, voitte aina kysyä asiasta sähköpostitse osoitteesta info [ at ] amazement.fi. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin.

Kilpailuaikaa on jäljellä vielä kaksi viikkoa. Olemme saaneet jo elokuvia mukavasti ympäri Suomea. Toivotamme kaikille oman elokuvansa parissa puuhasteleville jaksamista viimeisiin vääntöihin! Odotamme innolla leffojanne! 🙂

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

3 kommenttia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>