Kesäleirejä nuorille

Hei kaikki, pienen päivitystauon jälkeen olemme taas vauhdissa.

Ensi kesänä järjestämme Parasta lapsille ry:n 13-15 -vuotiaille suunnatuilla kesäleireillä Kaikki kuvaa -elokuvatyöpajoja, joissa tehdään mahtavia omia leffoja! Leirejä on yhteensä kolme. Kaksi järjestetään Haukiputaalla (7.-12.7. ja 21.-26.7.) ja yksi Hangossa (29.7.-3.8.), johon on kyyditys Helsingistä. Kaikilla leireillä on vielä tilaa. Lue lisää leireistä täällä.

Tulemme mielellämme vetämään elokuvatyöpajoja myös muille leireille, kouluihin tai muihin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä, lähetä viesti osoitteeseen info [at] amazement.fi! Tänä keväänä vedämme kouluille räätälöityjä työpajoja Helsingissä mm. Konalan ala-asteella ja Nurkkatien ala-asteella. Työpajat-sivulla kerromme lisää työpajatoiminnasta.

Moninaisista syistä johtuen omien uusien elokuvien latausmahdollisuutta ei ole vieläkään saatu valmiiksi, mutta ensi viikon alussa tuo sivu viimein julkaistaan. Toivottavasti olette ahkeroineet uusien leffojen parissa – pian pääsette lataamaan niitä sivustolle!

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>