Kilpailuelokuvat katsottavissa!

Olemme nyt julkaisseet kaikki kilpailuun lähetetyt elokuvat. Muutaman kanssa on vielä teknisiä vaikeuksia, mutta lähes kaikki ovat jo sivuiltamme katsottavissa. Loput saadaan toimimaan piakkoin. Vaihtoehtoisesti elokuvat on katsottavissa myös Kelaamon kautta.

Elokuvien julkaisun yhteydessä sivusto muuttui samalla siten, että vanhan starttikisa-sivun paikalle on nyt tullut uusi elokuvat-sivu. Tuolle sivulle käyttäjät voivat kilpailun jälkeenkin lähettää omia leffojaan ja saada palautetta.

Elokuvat-sivun ylälaidasta on linkit finalistien omalle sivulle, josta on suorat linkit elokuviin Katsomossa. Katsomon netti-tv vaatii Microsoft Silverlight -ohjelman asennuksen toimiakseen. Elokuvat-sivun ylälaidasta pääsee myös edelleen vanhalle starttikisa-sivulle.

Toivomme, että alatte innokkaasti kommentoida toistenne elokuvia – sillä tavoin saatte varmasti itsekin palautetta. Lähipäivinä elokuvat-sivulla avautuu myös mahdollisuus äänestää yleisön suosikkielokuvaa!

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>