Muista ilmoittautumislomake!

Kilpailuaikaa on vielä kuukausi jäljellä ja olemme vastaanottaneet jo 13 elokuvaa, mahtavaa!

Nyt on kuitenkin käynyt niin, että Kelaamon kautta meille on lähetetty kaksi elokuvatiedostoa, joiden ilmoittautumislomakkeet puuttuvat. Elokuvat ovat nimeltään Joulumieltä etsimässä ja Kiusattu. Ilman lomaketta emme tiedä, ketkä elokuvan ovat tehneet, emmekä voi ottaa teihin yhteyttä. Jos olet siis tehnyt jomman kumman elokuvan, lähetä ilmoittautumislomake mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.3. mennessä.

Ilman lomaketta lähetetyt elokuvat joudutaan hylkäämään kilpailusta eli muista lähettää ilmoittautumislomake! Muuten emme tiedä, keneen ottaa yhteyttä, jos käy niin upeasti, että elokuvasi valitaan finaaliin.

Kuittaamme jokaiselle elokuvan lähettäjälle henkilökohtaisesti, että olemme vastaanottaneet elokuvan. Jos siis olet lähettänyt elokuvan kilpailuun, etkä saa meiltä kuittausta parin päivän kuluessa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info [ at ] amazement.fi.

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>