Musavideo, festivaalinäytöksiä ja tulevaisuus

Vuoden 2014 Kaikki kuvaa -kilpailu on päättynyt. Mitä on edessä seuraavaksi?

Molly & Zu Zweit Productions

Voice Kids -voittaja Molly valitsi kilpailun finalisteista Zu Zweit Productionsin toteuttamaan seuraavan musavideonsa.

Zu Zweit Productionsissa on kaksi jäsentä, Viivi Metso ja Mirja Nurminen, jotka ”Zu Zweit” -nimen mukaisesti kahdestaan vastaavat kaikesta ryhmän elokuvissa. Tytöt ovat osallistuneet kilpailuumme sekä vuonna 2013 että 2014 ja julkaisseet kilpailujen ulkopuolella Kaikki kuvaa -sivuston tällä hetkellä pisimmän elokuvan, yli puolituntisen jatko-osan ensimmäisen vuoden Freldalle. Frelda-saaga täydentyy myöhemmin tänä vuonna trilogiaksi, sillä tytöillä on paraikaa työn alla sarjan kolmas osa.

Mollyn musiikkivideo kuvattiin Suomenlinnassa sunnuntaina 27.5. ja on parhaillaan tyttöjen leikkauspöydällä. Valmiista musavideosta päästään nauttimaan myöhemmin toukokuussa.

Festivaalinäytöksiä

Helsingissä järjestetään Illusia-nuortenelokuvafestivaalin yhteydessä Kaikki kuvaa -gaalanäytös, jossa esitämme kilpailujemme ja työpajojemme parhaimmistoa. Kyse on kouluille tarkoitetusta näytöksestä, joka järjestetään elokuvateatteri Orionissa 9.5. klo 13. Voit ilmoittaa luokkasi näytökseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koulut@kavi.fi. Kerro viestissä ryhmäsi koko, koulun nimi ja omat yhteystietosi. Kaikki kuvaa -sivuston tuottajat ovat näytöksessä paikalla esittelemässä elokuvia.

Tämänvuotisen kilpailumme dokumenttikategorian finalistit Kun liikuntatunti perutaan ja Helmikuu esitetään Dokkinossa, lasten ja nuorten dokumenttielokuvatapahtuman elokuvanäytöksissä Turussa 7.5. ja Jyväskylässä 14.5. Lisätietoa näytöksistä täällä.

Sivuston tulevaisuus

Omia elokuvia voi lähettää Kaikki kuvaa -sivustolla julkaistavaksi taas ensi viikosta lähtien. Samalla julkaisemme muutamia kevään 2014 Kaikki kuvaa -työpajoissamme tehtyjä elokuvia. Työpajat vedettiin kouluissa ympäri Helsingin.

Tuotantoyhtiö Amazement on hakenut Kaikki kuvaa -sivustolle jatkorahoitusta, jonka toteutuessa tuotamme ensi syksynä taas uutta oppimateriaalia saamamme palautteen pohjalta. Tarkoituksenamme on järjestää myös uusi elokuvakilpailu taas alkuvuodesta 2015.

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

1 kommentti

  • Topias kirjoitti:
    02.05.2014 09:48 Kommentoi

    Moi,
    milloin tuomariston kommentit finalisteista julkaistaan?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>