Seikkailevat serkukset: Kadonneiden pipojen arvoitus (4:43)

Lapsukaiset tutustuvat maatilan elämään, jota on häirinnyt jo jonkin aikaa mystinen pipojenkatoamisilmiö. Kuka on piporosvo?

Kaikki kuvaa -kilpailun 2015 esikarsintaraadin palaute:

Kilpailun dokumenttisarjan voittanut elokuva on läpikotaisin luontevasti näytelty, sikäli kun näyttelemisestä voi dokumentissa puhua. Tavallaan elokuva häilyykin kiehtovasti fiktion ja dokumentin rajamailla. Elokuva on hyvin rytmitetty, se soljuu mukavasti eteenpäin. Pipovaras on hauska idea ja vuohi hienosti koulutettu! On aina hyvä miettiä, kuinka paljon puhetta elokuva tarvitsee toimiakseen – yleensä mitä vähemmän, sitä parempi. Pipojen löytyminen käy lopulta suht nopeasti, eli voisi vielä miettiä, miten siitä saisi suuremman yllätyksen myös katsojalle. Elokuva oli Patsen ehdoton suosikki, se kuvaa mahtavasti suomalaisen nykymaalaistalon arkea ja on kulttuurisestikin arvokas teos.

Paikkakunta: Kuopio

Tekijät:
Kaisla Paronen, 8 (pääideoija, esiintyjä, koostaja)
Helmi Venäläinen, 12 (ideoija, esiintyjä, vuohien kouluttaja)
Veera Venäläinen, 13 (pääkuvaaja, esiintyjä, koostaja)
Topi Venäläinen, 8 (esiintyjä, seuramies)

Kamera: Canon Legria HFM31 + suuntaava mikrofoni

Ohjelmistot: Pinnacle Studio 17

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

7 kommenttia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>