VR Productions: Vailla vaihtoehtoa (4:58)

Erkki Hollola on yksinäinen erakko, joka elää hylätyssä vanhassa kalastajamajassa merenrannalla. Suomen salainen poliisi tarjoaa hänelle vankeuden sijasta erään asiakirjan varastamistehtävää, jonka suoritettuaan hän saisi jatkaa asumista kotonaan.

Kaikki kuvaa -kilpailun 2015 esikarsintaraadin palaute:

Ammattimaisesti kuvattu ja leikattu leffa. On hienoa, että kuvauspaikkojen valitsemiseen on käytetty aikaa, komeat lokaatiot ja hallittu valaistus niissä luovat hienosti tunnelmaa. Elokuvan rytmi on toimintajännärille sopivan nopea, suvantokohtia unohtamatta. Toimivan rytmin ansiosta elokuvaa seuraa mielellään. Vielä voisi miettiä, mikä saa katsojan välittämään hahmoista ja mitä heillä olisi menetettävää? Kiinnittämättä huomiota esimerkiksi näihin kysymyksiin elokuvan jännite nousee ja hahmoista tulee yhä uskottavampia. Elokuvaa tehdessä kannattaa harkita myös sitä, että hahmot olisivat näyttelijöidensä ikäisiä.

Paikkakunta: Söderkulla

Tekijät:
Rudolf Ringbom, 14 (kuvaus, editointi, lavastus, äänet, käsikirjoitus)
Väinö Mehtola, 14 (kuvaus, päärooli, äänet, lavastus, käsikirjoitus)
Julius Roos, 14 (äänimies)

Kamera: Canon EOS 6D, Canon EOS 60D

Ohjelmistot: Adobe Premiere

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

3 kommenttia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>