Finalistit julkaistu, äänestys käynnissä!

Kaikki kuvaa -kilpailun 2015 kilpailuelokuvat on nyt julkaistu sivustolla! Samalla paljastimme tänään maanantaina 6.4. klo 13 kilpailun finalistit sekä avasimme yleisöäänestyksen. Haluamme kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita upeista elokuvistanne ja tottakai onnitella erityisesti kolmen parhaan joukkoon valittuja finalisteja. Kaikkien finalistien on syytä lukea huolellisesti läpi tämä sivu.

”Elokuva tulossa!”

Joidenkin elokuvien sivuilla leffa ei ole vielä katsottavissa, on vain teksti ”ELOKUVA TULOSSA!” Tämä tarkoittaa, että asia on hoidossa ja julkaisemme elokuvan mahdollisimman pian, viimeistään keskiviikkona 8.4. Viive koskee viime tipassa lähetettyjä ja postitse saapuneita elokuvia, jotka meidän on vielä erikseen lähetettävä Kelaamoon ja se vie oman aikansa.

Päivän elokuva

Kilpailuun saapui hurjasti hienoja elokuvia, joita harmillisesti jäi täpärästi pois finaalista, koska esiraadilla oli mahdoton tehtävä karsia kymmenistä ja kymmenistä elokuvista vain kolme parasta jokaista sarjaa kohti. Haluamme kuitenkin nostaa näitä elokuvia esille, siksi julkistammekin uuden, kilpailun ajan jatkuvan sarjan ”päivän elokuva”. Huomisesta tiistaista 7.4. lähtien julkistamme Facebook-sivullamme joka päivä ”päivän elokuvan”. Tähän sarjaan valitaan esiteltäväksi kilpailun esiraadin mielestä erityisen hyviä, mutta finaalin ulkopuolelle jääneitä elokuvia. Valinnat näkyvät myös tämän sivuston etusivun ”Kaikki kuvaa -uutiset” Facebook-sovelluksessa, mutta helpoiten saat niistä tiedon tykkäämällä Facebook-sivustamme.

Yleisöäänestys

Koko kilpailun kaikkein parhaan elokuvan valitsevat yhdessä kilpailun osanottajat, heidän tukijoukkonsa ja muut Kaikki kuvaa -sivuston käyttäjät. Anna oma äänesi maanantaihin 20.4. klo 16 mennessä, niin voit vaikuttaa siihen, mikä elokuva kruunataan Kaikki kuvaa -gaalassa kaikkein parhaaksi! Siirry äänestyslomakkeeseen tästä.

Käynnissä olevat pikkukilpailut

Voit voittaa yllätyspalkintoja myös osallistumalla pikkukilpailuihimme:

Making of -valokuvakisa

  • Voit lähettää meille elokuvan tekoprosessia kuvaavia making of -valokuvia, joissa olette kuvanneet elokuvan eri tekovaiheita. Julkaisemme kuvia tällä sivustolla ja Facebookissa, eli julkaisuun on oltava lupa. Lähetä kuvasi osoitteeseen info [at] amazement.fi – kerro viestissä kussakin kuvassa esiintyvien henkilöiden nimet ja vähän siitä, mitä kuvassa ollaan tekemässä.
  • Arvomme palkinnon kaikkien making of -valokuvia lähettäneiden kesken.

Ahkerin kriitikko -kisa

  • Elokuvantekijänä kehittyy parhaiten, kun saa palautetta omasta elokuvastaan. Haluammekin kannustaa teitä palautteen antamiseen: jokaisen elokuvan oman sivun alalaidassa on kommenttikenttä. Ahkerimmin eri elokuvia kommentoineelle henkilölle on luvassa yllätyspalkinto!
  • Voit osallistua tähän kisaan, vaikka sinulla ei olisikaan elokuvaa kilpailussa mukana.

Kaikki palkinnot postitetaan voittajille Kaikki kuvaa -gaalan jälkeen toukokuun alussa.

Anna palautetta ylläpidolle

Sivuston kehittämiseksi edelleen toivomme teiltä palautetta. Mitä voisimme parantaa, mikä sivustossa harmittaa, mikä toimii? Mitä saisi olla enemmän, mitä vähemmän? Mitä ensi vuoden kilpailussa olisi syytä ottaa huomioon? Kerro meille, niin saamme tehtyä jatkossa entistä parempaa jälkeä. Palautteet ovat myös tärkeässä roolissa, kun kerromme sivuston rahoittajille sivuston käyttäjien kokemuksista ja perustelemme sitä, miksi tämän sivuston toimintaa on syytä jatkaa. Jos olet opettaja tai toimit mediakasvatusalalla, tai sinulle on ollut muuten hyötyä sivustosta työssäsi/koulussa yms, mainitse se ihmeessä. Paljon kiitoksia!

 

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>