Vuoden 2014 finalistit valittu!

Kaikki kuvaa -kilpailun 2014 finalistit ovat vihdoin selvillä! Kilpailuun osallistui ilahduttavan paljon uusia elokuvantekijöitä ja se näkyy myös finalisteissa: mukana on tarjontaa läpi valtakunnan aina Helsingistä Rovaniemelle.

Elokuvat-sivulla on nyt julkaistu kaikki kilpailuun lähetetyt, sääntöjen mukaisesti tehdyt elokuvat. Käykää katsomassa leffoja, nauttikaa, kommentoikaa ja äänestäkää ihmeessä omaa suosikkianne, sillä myös yleisön suosikkielokuva palkitaan! Yleisön suosikki -äänestys jatkuu kaksi viikkoa maanantaihin 7.4. asti ja kilpailun voittajat julkistetaan keskiviikkona 9.4.

HUOM! Suunnittelemme paraikaa uutta sisältöä sivustolle. Toivomme kaikilta sivuston käyttäjiltä palautetta ja ideoita – niin nuorilta kuin opettajilta ja nuorisotyöntekijöiltäkin. Nyt on sinun tilaisuutesi päästä vaikuttamaan siihen, mitä Patse ja Emppu seuraavaksi tekevät!

Lisää kirjoittajasta Kaikki kuvaa

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>